Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe O delegație a Departamentului de Stat american, vizită de lucru în Republica Moldova. Igor Dodon: "Guvernarea este fermă în decizia de a-și onora toate angajamentele asumate"

O delegație a Departamentului de Stat american, vizită de lucru în Republica Moldova. Igor Dodon: "Guvernarea este fermă în decizia de a-și onora toate angajamentele asumate"

Un articol de: Sebastian Pricop - 28 Ian 2020, 14:27
Externe

Delegația Departamentului de Stat al SUA, condusă de Jorgan K. Andrews, asistentul adjunct al Secretatului de Stat din cadrul Biroului pentru Combaterea Drogurilor și Aplicarea Legii, și Alan Purcell, asistent adjunct al Secretarului de Stat din cadrul Biroului pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă, efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova, anunță unimedia.info.

Această delegație, însoțită și de ambasadorul american Dereck J. Hogan, a avut o întrevedere și cu președintele Igor Dodon. Printre subiectele discutate în cadrul acestei întrevederi s-au numărat consolidarea statului de drept și a bunei guvernări, implementarea reformelor etc.

"Am exprimat gratitudine pentru sprijinul SUA în promovarea reformelor în domeniul justiției, combaterea corupției, în consolidarea capacităților instituționale ale ministerelor și agențiilor din Republica Moldova”, a menționat Igor Dodon.

Liderul de la Chișinău a vorbit și despre felul în care este implementată reforma justiției.

"Aceste obiective majore vor fi realizate consecvent și transparent, conform unui model acceptat de partenerii externi, societatea civilă, profesioniștii din sistem, precum și de forțele politice - guvern și opoziție”, a susținut Dodon.

Igor Dodon a dat asigurări oaspeților din SUA că actuala guvernare "este fermă în decizia de a-și onora toate angajamentele asumate de Republica Moldova față de partenerii externi”.

Citeşte mai multe despre:   Statele Unite,   Igor Dodon,   Republica Moldova
 
Loading...