Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Danemarca: O explozie controlată s-a finalizat greşit. Un siloz de 53 de metro a căzut peste un centrul cultural (VIDEO)

Danemarca: O explozie controlată s-a finalizat greşit. Un siloz de 53 de metro a căzut peste un centrul cultural (VIDEO)

Un articol de: - 09 Apr 2018, 15:46
Danemarca: O explozie controlată s-a finalizat greşit. Un siloz de 53 de metro a căzut peste un centrul cultural (VIDEO) Externe

Demolare cu final dramatic în Danemarca. Un centru cultural a fost făcut una cu pământul, după ce un siloz de 53 de metri înălţime s-a prăbuşit peste el în urma unei explozii ce s-a vrut a fi controlată. 

Demolarea silozului din oraşul Vordingborg părea că merge conform planului, când, deodată, turnul masiv de peste 53 de metri a început să îşi schimbe direcţia în care se prăbuşea, spre uluiala celor prezenţi. Aplauzele sutelor de oameni care asistau din bărci sau de pe malul opus la demolare s-au preschimbat rapid în ţipete de îngrijorare, în timp ce clădirea uriaşă a căzut peste centrul cultural din apropiere şi l-a pus la pământ.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Angajaţii echipelor de intervenţie rapidă aflaţi în zonă au precizat că, din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestei operaţiuni eşuate. 

Până în prezent nu este cunoscut motivul pentru care demolarea nu a decurs conform planului. Incidentul pare cu atât mai uluitor, cu cât echipa care s-a ocupat de operaţiune a avut la dispoziţie şase luni pentru a pune la cale planul de demolare.

 

Citeşte mai multe despre:   Danemarca