Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Descoperire INCREDIBILĂ: Jihadiștii ISIS francezi și belgieni au pregătit ATACURILE CU BANI DE LA STAT. Aceștia primeau ajutoare de ȘOMAJ

Descoperire INCREDIBILĂ: Jihadiștii ISIS francezi și belgieni au pregătit ATACURILE CU BANI DE LA STAT. Aceștia primeau ajutoare de ȘOMAJ

Un articol de: - 05 Aug 2016, 20:44
Descoperire INCREDIBILĂ: Jihadiștii ISIS francezi și belgieni au pregătit ATACURILE CU BANI DE LA STAT. Aceștia primeau ajutoare de ȘOMAJ foto: ninofezzacinereporter.blogspot.com Externe

Jihadiștii ISIS francezi și belgieni, care au produs atacurile sângeroase, primeau ajutoare de șomaj, conform inspectorilor financiari belgieni, cei care au facut cercetări pentru a descoperi sursele de finanțare ale teroriștilor.

Cel puțin cinci militanți ISIS, responsabili pentru atentatele de la Paris și Bruxelles, și-au finanțat în parte actele teroriste din sumele generoase pe care le primeau de la sistemul socialist, care atrage ca muștele imigranții din lumea întreagă. În total, cei cinci au primit cel puțin 50.000 de euro, dezvăluie Wall Street Journal, confom EVZ.

Cu trei săptămâni înainte de atacurile concertate de la Paris, din 13 noiembrie 2015, Salah Abdeslam încă primea ajutoare sociale. În total, el a încasat 19.000 de euro. În perioada respectivă, el era director și co-proprietar al unui bar, ceea ce înseamnă că nu ar fi trebuit să primească ajutoare sociale.

Tom Keatinge, directorul centrului de studii privind criminalitatea financiară, de la Institutul Regal de Securitate de la Londra, a declarat pentru WSJ:

„Am descoperit că sistemul de ajutoare sociale este vunerabil la abuzuri, iar teroriștii îl folosesc pentru a se finanța.”

Citeşte mai multe despre:   isis,   jihadisti,   somaj,   bani,   stat,   ajutor