Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Descoperire istorică în Arhivele Germane: Cum erau instruite femeile naziste să fie soțiile perfecte

Descoperire istorică în Arhivele Germane: Cum erau instruite femeile naziste să fie soțiile perfecte

Ghidul mireselor naziste perfecte, un set de reguli prin care femeile germane erau învăţate în şcoli speciale să gătească, să coasă, să calce rufe şi să îl venereze pe Hitler, a fost descoperit de curând în Arhivele Germane.

Astfel, a ieşit la iveală că în perioada nazistă, autorităţile germane au înfiinţat mai multe "şcoli pentru mirese", cu scopul de a furniza partenere de viaţă perfecte pentru acoliţii lui Adolf Hitler.

Potrivit regulamentelor, tinerele femei erau învăţate să fie soţiile perfecte, înainte de a se căsători cu bărbaţii germani care urmau să conducă lagărele de concentrare şi să administreze teritoriile cucerite din Europa.

Viitoarele soţii erau instruite şi cum trebuie să facă conversaţie la petreceri şi cum să-şi crească copiii pentru a-l venera pe Adolf Hitler.

Şcolile pentru miresele naziste au reprezentat o colaborare între Gertrud Scholtz-Klink şi şeful SS Heinrich Himmler, care era obsedat de ideea superiorităţii germane asupra tuturor raselor şi de nevoia de "a avea o viaţă de familie puternică, pentru a crea o naţiune puternică şi pură".

Citeşte mai multe despre:   Adolf Hitler