Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Dezvăluire șocantă a jurnaliștilor de la Sky News! Traficanții români vând arme din Ucraina oricui, chiar și teroriștilor (VIDEO)

Dezvăluire șocantă a jurnaliștilor de la Sky News! Traficanții români vând arme din Ucraina oricui, chiar și teroriștilor (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Aug 2016, 14:04
Dezvăluire șocantă a jurnaliștilor de la Sky News! Traficanții români vând arme din Ucraina oricui, chiar și teroriștilor (VIDEO) foto: youtube.com Externe

Pentru preţul potrivit, traficanții din Romania vând arme obținute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroriștilor. Este detaliul scos la iveală în urma unei anchete realizate de jurnaliştii de la Sky News. Aceştia au reuşit să se întâlnească cu o bandă din ţara noastră. Detaliile întâlnirii sunt halucinante, arată B1 TV.

După luni întregi de negocieri, jurnaliştii de la Sky News au reuşit să  se întâlnească cu traficanţii români într-o zonă izolată din vestul ţării noastre.

Condiţiile au fost clar stabilite: traficanţii nu aveau să-şi arate feţele şi urmau să vină cu o maşină fără plăcuţe de identificare.

Lucrurile au decurs ca într-un film de acţiune. Doi bărbaţi care purtau cagule le-au cerut jurnaliştilor britanici  sa coboare din autoturism, i-au percheziționat, le-au verificat echipamentele și le-au încuiat telefoanele mobile în mașină, luându-le cheia.

Dezvăluire șocantă a jurnaliștilor de la Sky News! Traficanții români vând arme din Ucraina oricui, chiar și teroriștilor

Au deschis apoi portbagajul lor, arătându-le armele disponibile pentru vânzare. Indivizii au ţinut să-i asigure pe reporteri că pot oferi mii de astfel de arme, dar și muniție pentru ele.

Bărbații le-au dezvăluit jurnaliştilor că armele provin din Ucraina. Acestea trec prin România, de unde o altă bandă le preia şi le trimite în vestul Europei şi în Orientul Mijlociu. Destinaţia principală este, însă, Occidentul.

Printre armele disponibile se aflau o puşcă cu lunetă, în valoare de 3.000 de euro, o puşcă austriacă Steyr, puşti semiautomate, de vânătoare şi pistoale.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

La loc de cinste stătea puşca AK-47, cea mai bine vândută în Europa, în ultima perioadă, au explicat traficanţii.

Bărbații au spus că se ocupă doar de arme de foc, însă au legături strânse cu o altă bandă specializată în armament greu şi grenade propulsate de rachete și mine.

Când au aflat că jurnaliștii nu vor cumpăra, traficanții au decis să plece. Nu înainte de a cere echipei Sky News să aștepte 20 de minute înainte de a pleca, la rândul său.

Citeşte mai multe despre:   jurnalisti,   Sky News,   romani,   arme,   Ucraina,   teroristi