Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Ce susține un fost paznic al Bisericii Scientologice despre John Travolta și Tom Cruise

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Ce susține un fost paznic al Bisericii Scientologice despre John Travolta și Tom Cruise

Un articol de: - 17 Apr 2018, 15:02
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: Ce susține un fost paznic al Bisericii Scientologice despre John Travolta și Tom Cruise Externe

Brendan Tighe, un fost paznic al Bisericii Scientologice din Clearwater, Florida,a  precizat că deși John Travolta și Tom Cruise sunt adepții aceluiași cult, cei doi nu se suportă.

Paznicul a susținut că cei doi se urăsc de când Tom Cruise i-a „luat” locul de privilegiat în cadrul Bisericii Scientologice, informează libertateapentrufemei.ro.

Astfel, Travolta nu i-ar fi recunoscut niciodată lui Cruise superioritatea ierarhică.

Brendan Tighe a menționat că în 2008, Cruise a primit cea mai importantă medalie care se poate oferi unui adept al Bisericii Scientologice, care se acordă celui mai dedicat dintre enoriași și vine la pachet cu tot felul de facilități și cadouri scumpe, cum ar fi hangar pentru avioane, biciclete personalizate și multe altele.

„Nu e un secret că Cruise și Travolta se disprețuiesc. Travolta nici nu a fost invitat la nunta lui Cruise cu Katie Holmes. Vă asigur că Travolta nu îl recunoaște pe Cruise drept superior în niciun fel. Când Cruise a primit medalia, Travolta era extrem de nervos”, spune fostul angajat.

Citeşte mai multe despre:   John Travolta,   Tom Cruise,   Brendan Tighe