Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Dezvăluiri despre traficul de persoane: Traficanții fac sute de mii de euro pe spatele imigranților care vor să ajungă în Germania (VIDEO)

Dezvăluiri despre traficul de persoane: Traficanții fac sute de mii de euro pe spatele imigranților care vor să ajungă în Germania (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Sep 2015, 17:10
Dezvăluiri despre traficul de persoane: Traficanții fac sute de mii de euro pe spatele imigranților care vor să ajungă în Germania (VIDEO) Externe

Exodul din Siria și Orientul Mijlociu aduce profituri considerabile traficanților de persoane, informează B1 TV. Un șofer român, arestat în Germania, a povestit cum operează aceste rețele.
Traficanții de persoane fac sute de mii de euro pe spatele imigranților care vor să ajungă în Germania.

Traficanţii de persoane racolează şoferii români de pe internet. Acestora li se promit sume importante de bani şi sunt păcăliţi în privința riscurilor la care se expun. Un şofer român arestat în
Germania, conform celor de la presalibera.net, a vorbit despre liderii grupării ca fiind doi frați arabi vorbitori de limbă italiană ce au legături cu grupările criminale italiene, susţine șoferul român. Majoritatea șoferilor implicați în traficul de persoane sunt prinși de poliția maghiară, austriacă și germană. Zeci de români au fost arestați în ultimele două săptămâni pentru trafic internațional de persoane.

Prețul unei curse pornește de la 500 de euro şi poate ajunge chiar şi la două mii de euro, a povestit şoferul român arestat.

”Prima cursa am transportat nouă sirieni. Am primit 200 de euro bani de drum şi un GPS pus pe mașină ca să ajung în Germania în oraşul de graniță Passau. Mi sa spus să nu mă opresc până în oraş şi să îi las oriunde numai să fie în oraşul Passau. Prima cursă s-a desfășurat bine, iar la întoarcere am primit cei 500 de euro promiși. Am plecat şi în a doua cursă. La întoarcere am primit din nou banii promiși, 500 de euro”, a declarat un șoder român, citat de presaliberă.net.

La a treia cursă, românul a negociat cu arabii. A cerut mai mulţi bani. Arabii au vrut să îi dea o cursă de 2.000 de euro, dar transportul să fie făcut cu o maşină frigorifică. Şoferul român nu a acceptat de teamă că or să moară oamenii sufocaţi în maşină.

Pentru un transport cu o mașină frigorifică un șofer primea 2.000 de euro în timp ce capii rețelei puteau încasa peste 35.000 de euro. Un astfel de transport s-a dovedit fatidic pentru 71 de sirieni care au acceptat să urce într-o mașină frigorifică. Aceştia au fost găsiți sufocați pe marginea unei autostrăzi din Austria.

Dezvăluiri despre traficul de persoane


Citeşte mai multe despre:   trafic de persoane,   imigranti,   Germania