Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Director NASA: Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea

Director NASA: Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea

Un articol de: - 30 Mar 2018, 15:43
Director NASA: Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea Foto: steemit.com Externe

Un director de la NASA avertiează că agenția are în derulare proiecte despre care publicul nu știe, iar dacă ar afla nu ar mai dormi noaptea.

Dând de înțeles că oamenii nu sunt încă pregătiți să afle amploarea descoperirilor făcute de cercetători, Paul Hertz, directorul diviziei de astrofizică din cadrul NASA, a avertizat: „Aveţi grijă ce vă doriţi. Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea. Vă promit asta”, notează go4it. 

Hertz a făcut declarația pe Imgur, postarea a deveni rapid virală, iar mulți dintre cei care au văzut-o au presupus că acesta s-a referit la descoperirea unor forme de viaţă extraterestre.

Ulterior, directorul de la NASA a precizat, pe Twitter, că nu este vorba despre depistarea unor forme de viață extraterestre, menționând și că NASA va anunța cu siguranță cnd va fi vorba de așa ceva. 

Citeşte mai multe despre:   NASA