Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Belgrad: Şeful serviciilor secrete ruse, într-o vizită-şoc. Cu cine se întâlneşte Sergei Narîşkin

Belgrad: Şeful serviciilor secrete ruse, într-o vizită-şoc. Cu cine se întâlneşte Sergei Narîşkin

Un articol de: - 16 Apr 2018, 13:31
Belgrad: Şeful serviciilor secrete ruse, într-o vizită-şoc. Cu cine se întâlneşte Sergei Narîşkin Serghei Narîşkin (Foto: Wikipedia.org) Externe

Directorul Serviciului de Informații Externe (SVR) al Rusiei, Serghei Narîșkin, se află într-o vizită la Belgrad, unde a fost primit de preşedintele Serbiei, Alexander Vucic.

În cadrul întâlnirii, cei doi au subliniat necesitatea de a respecta normele dreptului internațional în soluționarea conflictelor regionale și implementarea strictă a Cartei ONU de către toate statele fără excepție, a transmis şeful biroului de presă al SRV, Serghei Ivanov, conform agenţiei Interfax.

"Astăzi (luni, n.r.), Serghei Narîşkin, directorul SVR, s-a întâlnit la Belgrad cu președintele sârb Alexander Vucic, ocazie cu care cele două părți au luat act de necesitatea respectării normelor dreptului internațional în soluționarea conflictelor regionale emergente și au subliniat poziția Rusiei și a Serbiei cu privire la necesitatea unei stricte puneri în aplicare a Cartei ONU", a precizat Ivanov.

"S-a observat importanța cooperării dintre SVR și Serviciul de Informații al Serbiei în combaterea terorismului internațional și contracararea noilor provocări și amenințări", a subliniat șeful biroului de presă al SVR.

Serghei Narîşkin are, de asemenea, programate întâlniri cu președintele Parlamentului Serbiei, Maya Gojkovici, și Patriarhul Ireneu.

La Belgrad, directorul SVR a depus flori la monumentul lui Milica Rakić, o fetiţă de trei ani care a căzut victimă raidurilor NATO, în 1999.
 

Citeşte mai multe despre:   Serghei Nariskin,   SVR,   Bşegrad,   Serbia,   Belgrad,   Alexander Vucic,   Patriarhul Ireneu