Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Distrugătorul american USS Ross a ajuns în Marea Neagră ”pentru a consolida securitatea regională” (FOTO)

Distrugătorul american USS Ross a ajuns în Marea Neagră ”pentru a consolida securitatea regională” (FOTO)

Un articol de: - 23 Iul 2016, 17:24
Distrugătorul american USS Ross a ajuns în Marea Neagră ”pentru a consolida securitatea regională” (FOTO) Foto:Michael Sandberg / U.S. Navy / Wikipedia Externe

Distrugătorul american USS Ross a intrat sâmbătă în Marea Neagră și se îndreaptă spre portul ucrainean Odesa pentru a se alătura exercițiilor Sea Breeze 2016, informează RT.

USS Ross va participa la ample exerciții militare, alături de nave ale Marii Britanii, Poloniei, Greciei, Lituaniei, României, Bulgariei, Turciei, Ucrainei și Georgiei. A doua parte a exercițiilor Sea Breeze a început luni și va dura o lună.

Distrugătorul american USS Ross a ajuns în Marea Neagră

"Este vorba de un exercițiu anual organizat în Marea Neagră care are rolul creșterii interoperabilității și consolidării securității regionale", au transmis Forțele Navale americane.

USS Ross va participa la exercițiile Sea Breeze 2016

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

”Statele Unite continuă să manifeste interes în regiunea Mării Negre. Sosirea navei americane reprezintă pentru noi un motiv de îngrijorare. Nu ne interesează sub ce pretext a ajuns aceasta acolo. Această măsură este condamnabilă și atât”, a declarat Vladimir Komoedov, președintele Comisiei de Apărare din Duma de Stat.

 

Citeşte mai multe despre:   Marea Neagra