Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Igor Dodon, DESFIINŢAT de un primar moldovean: "Niciodată această Basarabie nu a avut un președinte atât de slugarnic și de supus Moscovei" (VIDEO)

Igor Dodon, DESFIINŢAT de un primar moldovean: "Niciodată această Basarabie nu a avut un președinte atât de slugarnic și de supus Moscovei" (VIDEO)

Un articol de: - 16 Mar 2018, 07:28
Externe

Acuzaţii dure la adresa preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.
"Igor Dodon nu este preşedintele Republicii Moldova, ci reprezentantul preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, într-un teritoriu unde încearcă mereu să îi facă pe plac", a declarat, într-un interviu pentru jurnalistii.ro, primarul comunei Băcioi din ţara vecină, Vitalie Şalari.

Recent, Şalari s-a contrat public cu liderul de la Chişinău pe tema unionismului, când a venit la Băcioi la un eveniment oficial.

"Niciodată această Basarabie, transformată în Republica Moldova, nu a avut un președinte atât de slugarnic și de supus Moscovei. Pur și simplu, Igor Dodon, nu este președintele Republicii Moldova, ci reprezentantul lui Putin într-un teritoriu unde face totul pentru a-și mulțumi stăpânul", a mai susţinut edilul comunei Băcioi.

"Personal, cred că Igor Dodon, în cazul unioniștilor și al relațiilor cu Vestul face jocul lui Putin. De Vladimir Plahotniuc se teme. Probabil are și de ce", a adăugat Vitalie Şelari.

Igor Dodon a mers marţi în comuna Băcioi pentru a inaugura un teren sportiv. În timpul inaugurării, primarul localității, Vitalie Șalari, l-a ironizat pe șeful statului, iar ulterior Dodon l-a insultat. 

"Aș vrea să mulțumesc domnului președinte Igor Dodon pentru că se află astăzi printre noi la inaugurarea acestui stadion, ce-i drept, încă nefinalizat. Spre deosebire de conducerea statului german care nu a binevoit să-l primească ( pe Igor Dodon – n.red), noi, băcioenii, îl primim cu gândul că, după Moscova, Băcioiul este unul dintre puținele locuri pe care Igor Dodon le poate vizita fără a fi refuzat. Domnule Dodon, știu câ în urmă cu câteva zile localitatea dvs. Sadova a semnat Declarația simbolică de Unire cu România. Dacă nu ați reușit să semnați Declarația de Unire la Sadova, vă rugăm foarte mult să semnați la Băcioi această Declarație care vine să confirme apartenența noastră la neamul românesc", a spus marţi primarul din Băcioi.

La rândul său, Dodon l-a insultat pe primarul de Băcioi. „Primarul de la Băcioi e cam dus cu pluta, dar eu am spus, oameni buni, eu n-o fac pentru primar o fac pentru oamenii din sat și o fac pentru copii”, a spus Igor Dodon, potrivit timpul.md

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Igor Dodon,   Vitalie Salari,   primar,   Bacioi,   Republica Moldova,   Vladimir Putin,   Moscova