Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Doi autori de farse din Rusia pretind că l-au păcălit pe Emmanuel Macron dându-se drept președintele Ucrainei (AUDIO)

Doi autori de farse din Rusia pretind că l-au păcălit pe Emmanuel Macron dându-se drept președintele Ucrainei (AUDIO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 24 Apr 2019, 23:06
Sursă: Youtube.com / Vovan222prank Externe

Doi autori de farse din Rusia pretind că l-ar fi păcălit pe președintele francez Emmanuel Macron, dându-se drept Volodimir Zelensky, actorul care a câştigat alegerile prezidenţiale din Ucraina, relatează Hotnews.ro, care citează Agenţia France Presse.

Cei doi actori ruşi, cu numele de scena "Vovan" și "Lexus", au publicat miercuri înregistrarea în care, susţin ei, ar fi vorbit timp de 15 minute cu o președintele francez.

"73% (din voturile) ucrainenilor, e incredibil (...) Mă simt ca Putin, care are același scor", a spus falsul Volodimir Zelensky.

"Am senzația că în acest stadiu sistemul la tine este mai puțin bine organizat, deci trebuie să fie mai natural. Nu ți-ai trimis încă toți opozanții în închisoare", răspunde cel care afirmă că este Emmanuel Macron.

Administraţia Prezidenţială franceză a refuzat să comenteze înregistrarea, dar a admis că Emmanuel Macron a discutat cu viitorul preşedinte ucrainean, duminică seară (atunci când s-au încheiat alegerile).

I-ar în urma acelei discuţii, atât Administraţia Prezidenţială franceză, cât și echipa lui Volodimir Zelensky au publicat câte un comunicat.

Foto: Volodimir Zelensky (cel real), viitorul preşedinte al Ucrainei (sursă foto: Facebook / Volodimir Zelensky)

 
 
 
Loading...