Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Doi pinguini gay au provocat un întreg scandal la o grădină Zoo. Perechea a furat ouăle unui alt cuplu

Doi pinguini gay au provocat un întreg scandal la o grădină Zoo. Perechea a furat ouăle unui alt cuplu

Un articol de: Maria Zărnescu - 23 Oct 2020, 21:00
Doi pinguini gay au provocat un întreg scandal la o grădină Zoo. Perechea a furat ouăle unui alt cuplu FOTO: Pixabay.com Externe

Angajații de la Grădina Zoologică Dierenpark, din Olanda, s-au confruntat cu un jaf cu totul și cu totul special. Un cuplu de pinguini gay a furat ouăle de la o pereche de femele lesbiene, iar acum aștepată să eclozeze. Între cele patru animale s-a creat un întreg scandal, dar Tux și Flipper nu se dau bătuți, așa că le clocesc zilnic, în cuib, cu rândul, relatează The Independent.

Cuplul de pinguini gay nu este însă la prima abatere. O situația similară au întâmpinat cei de la Zoo și în 2019, când perechea a furat un ou de la un alt cuplu. La acel moment însă, Tux și Flipper nu s-au bucurat de pui, pentru că ouăle nu au eclozat. De această dată, însă, ca să fie siguri că vor avea o familie, cei doi au furat toate ouăle unei prechi de lesbiene.

„Fiecare cuplu de pinguini are asigurat un cuib, însă cei doi au pus stăpânire și pe cuiburile celorlalți”, a declarat Sander Drost, un îngrijitor de la grădina zoologică din Utrecht, despre cei doi "rebeli"”, au explicat reprezentanții de la Zoo, potrivit sursei citate mai sus.

 

Poveste cu final nefericit

 

Din păcate, Tux și Flipper ar putea trăi aceeași dezamăgire și anul acesta. Cum ouăle au fost furate de la un cuplu de lesbiene, este foarte posibili ca ele să nu fi fost fertilizate, motiv pentru care ar putea să nu eclozeze nici de această dată.

Chiar și așa, cei doi pinguini nu se dau bătuți. Colcesc ouăle în cuibar zilnic, în speranța că odată și odată vor deveni părinți.