Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Doi tineri s-au căsătorit prin apel video din cauza epidemiei de coronavirus. Restricțiile din China i-au blocat la sute de kilometri distanță (VIDEO)

Doi tineri s-au căsătorit prin apel video din cauza epidemiei de coronavirus. Restricțiile din China i-au blocat la sute de kilometri distanță (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 14 Feb 2020, 11:58
Foto: hepta.ro / Zuma Press / Cheng Min Externe

Statele din lumea civilizată și-au sporit eforturile pentru răspândirea sau, după caz, prevenirea epidemiei de coronavirus, care a ucis deja peste 1.300 de persoane și a îmbolnăvit alte aproape 64.000. Totuși, nu numai administrațiile și oficialitățile iau măsuri speciale, ci și oamenii obișnuiți.

În 9 februarie, o nuntă-video a fost organizată în ținutul Guizhou Zheng din China, pentru un cuplu despărțit de câteva sute de kilometri pe fondul restricțiilor impuse odată cu izbucnirea epidemiei de coronavirus, potrivit People's Daily.

Mirele, Yang Cheng, este șeful unității locale de pompieri, în timp ce mireasa, Han Xiaoyao, lucrează și ea în slujba unei comunități locale. Nunta lor trebuia să aibă loc în 9 februarie. Cum epidemia a căpătat propoții copleșitoare în China, cei doi au anulat banchetul și s-au întors la treabă.

Clipul video poate fi urmărit AICI

umărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.380, vineri, în timp ce alte 63.851 de persoane sunt infectate, cu peste 5.000 de îmbolnăviri raportate într-o singură zi, potrivit Reuters.


 

 
Loading...