Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump cere Chinei despăgubiri de 10.000 de miliarde de dolari: „Dovezile demonstrează că SARS-CoV-2 provine dintr-un laborator al guvernului chinez” (VIDEO)

Donald Trump cere Chinei despăgubiri de 10.000 de miliarde de dolari: „Dovezile demonstrează că SARS-CoV-2 provine dintr-un laborator al guvernului chinez” (VIDEO)

Un articol de: Ana Maria Dospinescu - 06 Iun 2021, 19:37
Donald Trump cere Chinei despăgubiri de 10.000 de miliarde de dolari: „Dovezile demonstrează că SARS-CoV-2 provine dintr-un laborator al guvernului chinez” (VIDEO) Foto: Hepta - Abaca Press / Orlando Sentinel/TNS/ABACA Externe

Donald Trump reia atacurile la adresa medicului Anthony Fauci. Fostul președinte american l-a scos vinovat pe expertul în boli infecțioase pentru modul în care a fost gestionată, în 2020, pandemia din Statele Unite. De asemenea, Trump a cerut despăgubiri din partea Chinei și a denunțat o anchetă asupra finanțelor sale, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Dan Gabor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Donald Trump, critici pentru Anthony Fauci, acuzații la adresa Chinei

 

„Democrații și așa-zișii experți recunosc acum, în sfârșit, ceea ce am spus prima dată acum 13 luni. Dovezile demonstrează că virusul provine dintr-un laborator al guvernului chinez. Nu puteaţi să o spuneţi. Nu ați putut să o spuneți. Iar doctorul Fauci, cu care chiar mă înțelegeam bine, e un tip de treabă, e un mare promotor, știți? Nu e un doctor grozav, dar e un promotor al naibii de bun”, a declarat Donald Trump

Trump s-a alăturat unui cor de politicieni republicani care îl critică pe Fauci pentru că le-a cerut americanilor să poarte măști pentru a se proteja împotriva virusului și care, uneori, s-a arătat sceptic față de teoria potrivit căreia virusul ar fi scăpat dintr-un laborator din Wuhan, China.

Trump l-a numit pe Fauci „un mare promotor” pentru aparițiile sale frecvente la televiziune. „Dar el a greșit în aproape toate problemele și a greșit și în privința Wuhan și a laboratorului”, a continuat Trump.

Originea virusului rămâne extrem de contestată și este în continuare studiată de agențiile de informații americane.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Modul în care Trump a gestionat pandemia, în care au murit aproape 600.000 de persoane în Statele Unite, iar el însuși a fost infectat, a fost un factor care a contribuit la pierderea sa în fața președintelui democrat Joe Biden, în alegerile din noiembrie 2020.

Trump a cerut Chinei să plătească 10.000 de miliarde de dolari în reparații către Statele Unite și întreaga lume pentru propria gestionare a virusului și a spus că națiunile ar trebui să își anuleze datoria față de Beijing.

Președintele Partidului Republican din Carolina de Nord, Michael Whatley, l-a prezentat pe Trump ca fiind „președintele nostru”, o aluzie la afirmațiile nefondate ale fostului președinte potrivit cărora alegerile din 2020 i-au fost furate prin fraudă electorală.

Trump a declarat că o anchetă penală lansată de biroul procurorului general din New York este „expediția de pescuit supremă” și a spus că este cea mai recentă încercare a democraților de a-l doborî, după două încercări de destituire când era președinte.

Procurorul general al New York-ului, Letitia James, a investigat dacă Organizația Trump a raportat în mod fals valorile proprietăților pentru a asigura împrumuturi și a obține beneficii economice și fiscale.
 

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   Anthony Fauci,   China,   origini COVID,   laborator China,   pandemie coronavirus,   despăgubiri