Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Cea mai nouă 'ispravă' a lui Donald Trump: Liderul american a distribuit pe Twitter un colaj cu Obama şi soţii Clinton în spatele gratiilor (FOTO)

Cea mai nouă 'ispravă' a lui Donald Trump: Liderul american a distribuit pe Twitter un colaj cu Obama şi soţii Clinton în spatele gratiilor (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2018, 23:34
Cea mai nouă 'ispravă' a lui Donald Trump: Liderul american a distribuit pe Twitter un colaj cu Obama şi soţii Clinton în spatele gratiilor (FOTO) Externe

Donald Trump nu renunţă la postările controversate de pe reţeaua sa favorită.
Conform obiceiului de a-şi începe aproape fiecare dimineaţă cu postări pe Twitter, liderul american a venit miercuri cu o nouă serie de mesaje virulente la adresa fostului preşedinte democrat Barack Obama, a soţilor Clinton şi a procurorului special Robert Mueller.

Într-o primă postare, liderul de la Casa Albă l-a atacat pe Robert Mueller, procurorul însărcinat cu ancheta privind pretinsa implicare a Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, scrie Agerpres citând AFP.

'Gaşca Democraţilor Furioşi ai lui Mueller cere cu brutalitate martorilor să mintă cu privire la fapte'', a scris Trump pe Twitter, înainte de a adăuga: ''Este o nouă epocă Joseph McCarthy'', amintind astfel de fostul senator republican care în anii '50 a lansat o campanie împotriva tuturor celor bănuiţi de a fi comunişti sau chiar de simple simpatii faţă de comunism, campanie cunoscută sub numele de ''vânătoare de vrăjitoare''. 
Trump foloseşte, de altfel, frecvent această expresie pentru a descrie ancheta condusă de Mueller.

Preşedintele america a postat apoi o serie de patru mesaje preluate de pe contul ''Trenul Trump'' (The Trump Train), ce se descrie drept un fan al lui. Într-unul din aceste mesaje apare un montaj foto cu mai mulţi politicieni democraţi în spatele gratiilor, printre ei fiind recunoscuţi Barack Obama, Bill şi Hillary Clinton, John Podesta (directorul de campanie al lui Hillary Clinton la scrutinul din 2016), Robert Mueller şi fostul director al FBI, James Comey.

Trump a alăturat montajului şi o întrebare: ''Acum, odată ce s-a dovedit că este o minciună colaborarea cu Rusia, când vor începe procesele pentru trădare?''.

 

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   Barack Obama,   bill clinton,   Hillary Clinton,   Robert Mueller