Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump crede că exerciţiile fizice îţi scurtează durata de viaţă: Statul în picioare și vorbitul, antrenamente suficiente

Donald Trump crede că exerciţiile fizice îţi scurtează durata de viaţă: Statul în picioare și vorbitul, antrenamente suficiente

Un articol de: - 10 Mai 2017, 16:03
Foto: National Review Externe

Donald Trump este o personalitate distinctă, cu idei care șochează și impresionează. De această dată, ideile sale au creat atât amuzament, cât și confuzie. Aparent, președintele Americii crede că oamenii se nasc cu o cantitate finită de energie și deci, pentru a putea trăi mai mult, trebuie să reducă exercițiile fizice, pentru a-și putea păstra energia.

Jurnaliștii de la Washington Post au explicat fenomenul: „După colegiu, după ce Trump a renunțat la obiceiurile sportive, a început să vadă timpul petrecut făcând sport ca timp pierdut. Trump credea că trupul este ca o baterie, cu o cantitate finită de energie, care în urma exercițiilor fizice se epuizează. Așa că a renunțat la a mai face sport”, informează Mediafax.

Apropiații președintelui au adăugat că președintele consideră statul în picioare și vorbitul antrenamente suficiente. Specialiștii avertizează că aceste idei sunt total greșite, și, din contră, lipsa de mișcare poate duce la boli și scurtarea duratei de viață.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   America,   presedinte
 
Loading...