Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump: „Democrații și știrile false încearcă să-l portretizeze pe teroristul Soleimani într-un tip minunat, doar pentru că eu am făcut ceea ce trebuia făcut deja în 20 de ani”

Donald Trump: „Democrații și știrile false încearcă să-l portretizeze pe teroristul Soleimani într-un tip minunat, doar pentru că eu am făcut ceea ce trebuia făcut deja în 20 de ani”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 13 Ian 2020, 19:51
Foto: Facebook / Donald Trump Externe

Președintele Donald Trump i-a acuzat, luni, pe democrați de poziționarea publică de după uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, reclamând că „orice face” este „desconsiderat” de „stânga radicală”.

„Democrații și știrile false încearcă să-l portretizeze pe teroristul Soleimani într-un tip minunat, doar pentru că eu am făcut ceea ce trebuia făcut deja în 20 de ani. Orice aș face, indiferent că este vorba despre zona economică, militară sau oricare alta, va fi desconsiderat de stânga radicală, democrații care nu fac nimic”, a scris Donald Trump, pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Donald Trump vine în contextul în care opoziția democrată l-a criticat pe președintele SUA, după ce acesta a ordonat uciderea generalului Qassem Soleimani, comandantul unităților de elită din cadrul Gărzilor Revoluționare Iraniene, fără să consulte Congresul.

Moartea lui Soleimani este doar ultima picătură din lupta politică pe care Donald Trump o duce cu opoziția democrată. De altfel, președintele SUA a fost pus sub acuzare pentru abuz de putere și obstrucționarea Congresului de către Camera Reprezentanților controlată de stânga liberală, urmând ca Senatul în care republicanii au majoritate confortabilă să decidă dacă acesta este vinovat și trebuie demis sau nu.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   SUA