Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump, în contextul emailurilor publicate de New York Post: „Joe Biden este și a fost întotdeauna un politician corupt. Familia Biden este o întreprindere penală”

Donald Trump, în contextul emailurilor publicate de New York Post: „Joe Biden este și a fost întotdeauna un politician corupt. Familia Biden este o întreprindere penală”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 19 Oct 2020, 15:21
Donald Trump, în contextul emailurilor publicate de New York Post: „Joe Biden este și a fost întotdeauna un politician corupt. Familia Biden este o întreprindere penală” foto: Hepta.ro / AdMedia / CNP/AdMedia Externe

Donald Trump, președintele în exercițiu al SUA și candidat pentru un nou mandat, l-a criticat în termeni foarte duri pe contracandidatul său la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, Joe Biden, despre care susține că „este și a fost întotdeauna un politician corupt”.

Donald Trump, acuzații dure pentru Joe Biden, în contextul emailurilor publicate de New York Post

 

„Ați văzut ce se întâmplă cu Biden? Este un politician corupt”, a afirmat Donald Trump, duminică seară, la un eveniment de campanie desfășurat în Carson City, Nevada, SUA, potrivit Fox News.

Când unul dintre susținătorii președintelui american a scandat „trimiteți-o la închisoare” în ceea ce a părut să fie o referire la Hillary Clinton, Donald Trump l-a oprit și l-a corectat: „Nu, trimiteți-l la închisoare”.

Joe Biden este și a fost întotdeauna un politician corupt. Întotdeauna a fost. În ceea ce mă privește, familia Biden este o întreprindere penală. Chiar este”, a mai adăugat liderul american.

Donald Trump a lansat mai multe „săgeți” către contracandidatul său democrat în discursul de duminică, în care a lăudat în mod repetat publicația New York Post pentru materialul care detaliază presupusele afaceri de corupție derulate de fiul lui Joe Biden, Hunter.

După ce New York Post a intrat în posesia unui email în care se pretinde că Hunter Biden și-ar fi prezentat tatăl, la acea vreme vicepreședinte al SUA, unei persoane din conducerea companiei ucrainene din sectorul gazelor naturale Burisma în anul 2015, Fox News a obținut alte emailuri, despre care se presupune că ar arăta că același consilier i-a cerut lui Hunter Biden un „sfat” referitor la cum și-ar putea folosi fiul demnitarului american „influența pentru a transmite un mesaj” astfel încât să se „oprească” ceea ce compania considera ca fiind „acțiuni motivate politic”.

Tot în timpul evenimentului de campanie de duminică, Donald Trump a părut că îl ironizează pe Joe Biden care îl îndemnase să „asculte de oamenii de știință” în gestionarea crizei COVID-19. „Dacă aș fi ascultat de oamenii de știință, acum am fi avut o țară care ar fi fost într-o depresiune masivă”, a spus președintele SUA mulțimii prezente la evenimentul de campanie.

„Acum”, a mai subliniat el, „suntem ca o rachetă. Uitați-vă la cifre (n.r. – economice)”.

Andrew Bates, purtător de cuvânt în echipa de campanie a lui Joe Biden, a oferit o replică la criticile aduse de președinte, punctând într-un comunicat de presă că Donald Trump a prăbușit „economia puternică pe care a moștenit-o de la Administrația Obama-Biden prin subestimarea continuă și atacarea avertismentelor din știință și de la experții medicali care lucrează fără oprire ca să salveze vieți”.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Donald Trump a revenit în prim-planul campaniei electorale sâmbăta trecută, după ce s-a recuperat din COVID-19, boală ce l-a ținut timp de trei zile în Centrul Medical Militar Național Walter Reed.

Cu circa 16 zile rămase până la alegeri, președintele SUA plănuiește să își petreacă această săptămână în principal la evenimente de campanie, cu unele deja planificate pentru Prescott și Tucson, luni, respectiv altele în Erie, Pennsylvania și Gastonia, Carolina de Nord, în zilele următoare.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   Joe Biden