Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump încearcă să își salveze pielea după scăderea în sondaje: Republicanul a propus o serie de reforme populiste (VIDEO)

Donald Trump încearcă să își salveze pielea după scăderea în sondaje: Republicanul a propus o serie de reforme populiste (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Aug 2016, 09:57
Donald Trump încearcă să își salveze pielea după scăderea în sondaje: Republicanul a propus o serie de reforme populiste (VIDEO) foto: jornalggn.com.br Externe

Nemulţumit de scăderea drastică în sondaje, Donald Trump încearcă marea cu degetul şi propune o serie de reforme economice populiste, în speranţa că-şi va redresa campania, arată B1 TV.

Într-un discurs susținut la clubul economic din Detroit, Trump a propus o scădere generală a impozitelor şi nu a ezitat să-şi atace adversara, pe democrata Hillary Clinton.

Intervenția candidatului republican a fost întreruptă în mai multe rânduri de manifestanți favorabili contracandidatei sale democrate.

Trump a propus o serie de reforme populiste

În discursul susținut în Detroit, capitala industriei americane de automobile, omul de afaceri a propus un moratoriu privind orice noi reglementări și o scădere generală a impozitelor. El a caracterizat cei opt ani de mandat ai lui Barack Obama drept o povară pentru antreprenori.

Candidatul republican a promis că va propune o reformă a taxelor care va aduce cea mai mare revoluție în domeniu de la Ronald Reagan încoace şi a subliniat că planul său economic "contrastează ca ziua şi noaptea" cu cel al democratei Hillary Clinton.

Trump a spus că mulți muncitori din SUA vor beneficia de o scădere până la zero a impozitului de venit în baza planului său și că portițele legale care serveau anumite interese speciale vor fi eliminate.

Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre CONCEDIEREA lui Mihai Petre de la Românii au talent!

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   reforme,   SUA,   Casa Alba