Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump încearcă să își salveze pielea după scăderea în sondaje: Republicanul a propus o serie de reforme populiste (VIDEO)

Donald Trump încearcă să își salveze pielea după scăderea în sondaje: Republicanul a propus o serie de reforme populiste (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Aug 2016, 09:57
Donald Trump încearcă să își salveze pielea după scăderea în sondaje: Republicanul a propus o serie de reforme populiste (VIDEO) foto: jornalggn.com.br Externe

Nemulţumit de scăderea drastică în sondaje, Donald Trump încearcă marea cu degetul şi propune o serie de reforme economice populiste, în speranţa că-şi va redresa campania, arată B1 TV.

Într-un discurs susținut la clubul economic din Detroit, Trump a propus o scădere generală a impozitelor şi nu a ezitat să-şi atace adversara, pe democrata Hillary Clinton.

Intervenția candidatului republican a fost întreruptă în mai multe rânduri de manifestanți favorabili contracandidatei sale democrate.

Trump a propus o serie de reforme populiste

În discursul susținut în Detroit, capitala industriei americane de automobile, omul de afaceri a propus un moratoriu privind orice noi reglementări și o scădere generală a impozitelor. El a caracterizat cei opt ani de mandat ai lui Barack Obama drept o povară pentru antreprenori.

Candidatul republican a promis că va propune o reformă a taxelor care va aduce cea mai mare revoluție în domeniu de la Ronald Reagan încoace şi a subliniat că planul său economic "contrastează ca ziua şi noaptea" cu cel al democratei Hillary Clinton.

Trump a spus că mulți muncitori din SUA vor beneficia de o scădere până la zero a impozitului de venit în baza planului său și că portițele legale care serveau anumite interese speciale vor fi eliminate.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   reforme,   SUA,   Casa Alba