Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump îşi lansează campania pentru 2020, introduce sloganul 'Keep America Great Again' şi face noi promisiuni. 'Vom vindeca SIDA şi cancerul!' (VIDEO)

Donald Trump îşi lansează campania pentru 2020, introduce sloganul 'Keep America Great Again' şi face noi promisiuni. 'Vom vindeca SIDA şi cancerul!' (VIDEO)

Un articol de: Ionescu Tudor - 19 Iun 2019, 10:13
Donald Trump îşi lansează campania pentru 2020, introduce sloganul 'Keep America Great Again' şi face noi promisiuni. 'Vom vindeca SIDA şi cancerul!' (VIDEO) Sursă foto: Twitter / Donald Trump Externe

Președintele american Donald Trump şi-a lansat, marţi, campania pentru 2020, în cadrul unui miting electoral din Orlando, Florida, ocazie cu care şi-a lansat un nou slogan, cu care s-a lăudat cu realizările sale şi în care a făcut noi promisiuni, anunţă Fox News.

Într-o primă fază, Donald Trump şi-a reluat sloganul din campania prezidenţială din 2016, "Make America Great Again" (Să Facem America Măreaţă din Nou), însă a şi introdus unul nou: "Keep America Great" (Să Păstrăm America Măreaţă).

"'Make America Great Again" a fost cel mai bun slogan din istorie, dar e timpul pentru o schimbare. Am făcut America măreaţă din nou, dar cum să renunţi la temă, logo-ul, afirmaţia numărul unu din istoria politicii pentru una nouă?", a întrebat Trump mulţimea.

"Ştiţi, este unul nou care chiar funcţionează, şi se numeşte 'Keep America Great'. Nu?", a adăugat preşedintele american.

"Împreună, vom face America bogată din nou, vom face America puternică din nou, vom face America sigură din nou şi vom face  America măreaţă din nou!", a mai spus Donald Trump, în uralele mulţimii entuziaste, o parte a cărora au aşteptat şi 40 de ore pentru a lua parte la miting.

Ulterior, el s-a lăudat cu refacerea forţelor armate, cu grja avută pentru veteranii de război şi a promis că, în viitor, SIDA şi cancerul vor fi eradicate din Statele Unite şi că se vor pune bazele trimiterii de astronauţi pe Marte.

"Vom veni cu leacuri pentru multe, multe probleme, pentru multe, multe boli, printre care şi cancerul. (...) Vom eradica SIDA din America odată pentru totdeauna, şi suntem foarte aproape să facem acest lucru. Vom pune bazele trimiterii de astronauţi american pe suprafaţa planetei Marte", a spus el.

El şi-a şi reluat și atacurile la adresa lui Hillary Clinton, din aceleaşi motive ca şi în campania din 2016: publicarea unui număr de 30.000 de mailuri de pe mailul privat al lui Hillary Clinto (la data redactorii lor ea având funcţia de Secretar de Stat). În plus, a făcut aluzie şi la "Rapoartul Mueller", ce vizează o presupusă legătura a lui cu Federaţia Rusă în timpul campaniei prezidenţiale din 2016.

"Ne-am uitat la alianța lipsită de sfințenie a lobby-iştilor, a donatorilor și a intereselor speciale care au făcut o viață sângerând țara noastră. Mlaștina ripostează atât de sălbatic și de violent. În ultimii doi ani și jumătate, am fost sub asediu", a adăugat preşedintele american.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Alături de Trump s-a aflat şi restul familiei, precum şi vicepreședintele Mike Pence și mai mulţi lideri republicani.

Alegerile prezidentiale americane sunt programate pentru data de 3 noiembrie 2020.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump