Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump l-a lăudat pe Kim Jong Un în discursul de la Adunarea Generală a ONU: Cum a reușit președintele american să-i facă pe liderii lumii să râdă în hohote (VIDEO)

Donald Trump l-a lăudat pe Kim Jong Un în discursul de la Adunarea Generală a ONU: Cum a reușit președintele american să-i facă pe liderii lumii să râdă în hohote (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 25 Sep 2018, 20:12
Externe

Președintele american Donald Trump a susținut, marți, în discursul său de la Adunarea Generală a ONU că administrația de la Washington a făcut, în cei aproape doi ani de la preluarea mandatului, mai mult decât aproape orice altă administrație a SUA. Totodată, liderul de la Casa Albă l-a lăudat pe Kim Jong Un pentru măsurile luate în vederea ”denucrearizării” Coreei de Nord, și le-a cerut liderilor națiunilor lumii să izoleze Iranul, informează Reuters. 

Trump și-a început discursul vorbind despre progresele înregistrate de când a devenit președinte al SUA. El a susținut că, în acest moment, economia americană ”înfloreşte ca niciodată mai înainte”, iar American este o ”ţară mai puternică, mai sigură şi mai bogată” decât în ianuarie 2017. Laudele liderului american au provocat însă hohote de râs din partea liderilor prezenți la reunine. 

Referindu-se la situația din Coreea de Nord, Donald Trump i-a mulțumit liderului de la Phenian pentru măsurile luate pentru ”denuclearizarea” peninsulei. 

”Proiectilele și rachetele nu mai zboară în toate direcțiile, testarea nucleară s-a oprit, unele facilități militare au fost dezafectate”, a spus Trump. 

Totuși, liderul de la Casa Albă a subliniat că mai sunt multe probleme de rezolvat, iar ”sancțiunile vor rămâne până când are loc denuclearizarea”.

În ceea ce privește relația cu Iranul, președintele american a susținut că țara s-a comportat ”foarte rău” și că ”trebuie să-și schimbe tonul”. 

Trump a mai spus că SUA fac ”multe lucruri”, acum, cu privire la Iran, inclusiv sancţiuni.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   ONU
 
 
 
Loading...