Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump s-a recules la Zidul Plângerii: Este primul președinte american în exercițiu care ajunge în cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Donald Trump s-a recules la Zidul Plângerii: Este primul președinte american în exercițiu care ajunge în cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Un articol de: - 22 Mai 2017, 23:39
Donald Trump s-a recules la Zidul Plângerii: Este primul președinte american în exercițiu care ajunge în cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO) Externe

Președintele american Donald Trump, aflat în vizită oficială în Israel, s-a recules luni la Zidul Plângerii din Ierusalim. 

Astfel, Trump a devenit primul șef de stat american în exercițiu care ajunge în acest loc cel mai sacru al iudaismului, informează AFP, citat de Agerpres

Potrivit tradiției, Donald Trump, purtând pe cap tradiționala kipa de culoare neagră, a atins zidul cu mâna dreaptă și a strecurat o foaie de hârtie între pietrele acestuia. Pe aceste bilețele sunt înscrise de obicei rugăciuni sau dorințe.

La Zidul Plângerii s-au recules luni și soția președintelui american, Melania Trump, și fiica acestuia Ivanka Trump care s-a convertit la iudaism.

Familia prezidențială americană a vizitat Sfântul Mormânt, locul cel mai sfânt al creștinismului. 

Atât Zidul Plângerii, cât și Sfântul Mormânt se află în Ierusalimul de Est partea palestiniană a orașului anexată de Israel în 1980.

Statul evreu consideră întregul Ierusalim drept capitala sa "indivizibilă", în timp ce palestinienii vor ca Ierusalimul de est să devină capitala statului la care

Melania Trump și Ivanka Trump s-au recules la Zidul Plângerii

aspiră.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   Melania Trump,   Israel