Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Primele imagini cu Dragnea în Israel: De-a dreapta lui Dăncilă în timpul întâlnirii cu preşedintele Reuven Rivlin (VIDEO)

Primele imagini cu Dragnea în Israel: De-a dreapta lui Dăncilă în timpul întâlnirii cu preşedintele Reuven Rivlin (VIDEO)

Un articol de: - 26 Apr 2018, 15:26
Primele imagini cu Dragnea în Israel: De-a dreapta lui Dăncilă în timpul întâlnirii cu preşedintele Reuven Rivlin (VIDEO) Externe

Au apărut şi primele imagini din timpul vizitei lui Liviu Dragnea în Israel. Acesta a participat alături de Viorica Dăncilă la întâlnirea cu preşedintele statului, Reuven Rivlin. 

Preşedintele PSD nu a fost, însă, prezent, alături de premier şi miercuri alături de premier la întâlnirea avută de Dăncilă cu omologul său Benjamin Netanyahu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Delegaţia română aflată în vizită oficială în Israel, din care fac parte preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea, prim-ministrul Viorica Dăncilă şi ministrul Afacerilor Externe Teodor Meleşcanu, a fost primită de către preşedintele Statului Israel, Reuven Rivlin. În cadrul discuţiilor purtate cu acest prilej au fost evocate legăturile tradiţionale de prietenie dintre cele două ţări, consolidate pe parcursul a 70 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte. A fost evidenţiat, totodată, nivelul excelent atins, în prezent, în cadrul cooperării dintre România şi Statul Israel”, se arată într-un comunicat de presă emis de Guvern după întrevedere.

La fel ca şi premierul Netanyahu, preşedintele israelian a salutat decizia executivului român de a deschide dezbaterile privind mutarea ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

”Situaţia de securitate din regiune a ocupat un loc important pe agenda discuţiilor, realizându-se un schimb substanţial de opinii cu privire la conflictul din Siria, evoluţiile din dosarul nuclear iranian, situaţia din Golful Persic şi lupta împotriva terorismului. Preşedintele Camerei Deputaţilor a vorbit despre accelerarea consultărilor interne cu privire la relocarea Ambasadei României la Ierusalim. Preşedintele Statului Israel a salutat această decizie. În context, prim-ministrul român a informat partea israeliană că Guvernul a propus viitorul ambasador al României în Statul Israel, decizia de numire a acestuia aparţinând preşedintelui”, se mai arată în comunicatul Executivului.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Viorica Dancila,   Israel