Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Drama care i-a măcinat sufletul Nicoletei Voica: "Am vrut sa termin cu viaţa!”

Drama care i-a măcinat sufletul Nicoletei Voica: "Am vrut sa termin cu viaţa!”

Un articol de: - 27 Oct 2017, 15:26
 Drama care i-a măcinat sufletul Nicoletei Voica: "Am vrut sa termin cu viaţa!” Externe

Nicoleta Voica, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară a trecut prin momente grele care au făcut-o la un moment dat să îşi dorească să îşi pună capăt zilelor. 


”Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu l-am întrebat ce se întâmplă. L-am trimis la doctor. S-a dus la spital şi nu mai venea. M-am dus şi l-am găsit în faţă, la spital. M-am enervat, am intrat la el. A venit medicul mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: Mai aveţi copii, doamna? Pe asta o să-l pierdeţi. L-au internat. Avea nişte dureri îngrozitoare. L-au operat. M-a rugat să stau lângă el. Când s-au deschis uşile, l-am văzut. Nu dormea. Încerca să vorbească, dar nu putea de durere. Am stat câteva zile în spital, încercăm să-l înveselesc, dar nu îmi ieşea. La un moment dat, m-a sunat Tudor Vornicu. M-a ajutat. L-am adus la un spital, iar medicul ne-a zis că-i taie piciorul. N-a putut să-i spună el. I-am spus eu. A fost de acord, iar înainte să meargă la operaţie, a pornit un casetofon, a dansat, că el era un dansator. Eu şi mama muream. Nimeni nu ştia de unde îi tăia  piciorul. Când a ieşit din operaţie am văzut. Era de sub genunchi. Au urmat nişte zile cu dureri crunte. A avut o şansă.  A fost dificil. Stătea pe marginea patului şi zicea: <>Am venit acasă şi a început calvarul. Am primit oferta să plec în America şi am plecat. Am făcut un mulaj, l-am luat cu mine în bagaj că să-i aduc proteză. Cu o zi înainte să-i fie gata, a murit. Eu n-am avut acte să vin, dar am stat pe telefoane.Am auzit-o pe mama << Du-te, puiule, că mama vine la ţine.>> De asta înţeleg durerea oricui şi durerea mamei Denisei. N-o să fie bine niciodată, chiar dacă te doare. Eu l-am ras în cap, singură. Îi cădea părul şi îi intră în gură din cauza chimioterapiei. O parte din mine a murit atunci. I-am promis că mă întorc şi m-a durut foarte tare, că n-am putut să vin.”, a mărturisit Nicoleta Voica, în direct la WOWbiz.

 ”În şapte ani, au murit toţi. A murit fratele, apoi mama, în trei ani, iar apoi tatăl. Ea nu mai voia să trăiască. Voia să plece la copilul ei.”, a mai povestit ea.

Chiar dacă ascunde o drama, Nicoleta Voica nu uită să zâmbească.

Citeşte mai multe despre:   artista