Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe După BREXIT, se vorbeşte deja de FREXIT! Marine le Pen: Fiecare stat UE trebuie să poată să se exprime într-un referendum privind apartenența la UE

După BREXIT, se vorbeşte deja de FREXIT! Marine le Pen: Fiecare stat UE trebuie să poată să se exprime într-un referendum privind apartenența la UE

Un articol de: - 24 Iun 2016, 09:23
După BREXIT, se vorbeşte deja de FREXIT! Marine le Pen: Fiecare stat UE trebuie să poată să se exprime într-un referendum privind apartenența la UE Foto: theguardian.com Externe

Liderul Frontului Național din Franța, Marine le Pen, a susținut că vrea ca în fiecare stat să fie organizat un referendum precum cel din Marea Britanie privind apartenența la Uniunea Europeană, informează RT.

Aceasta a susținut că este ”o apărătoare a libertății cetățenilor de a-și hotărî singuri destinul și de a-și alege singuri legile”.

”Cer referendum în Franța. Fiecare stat UE ar trebuie să poată să se exprime în cadrul unui referendum”, a susținut liderul Frontului Național pentru TF1.

În cadrul aceluiași interviu, care a fost difuzat înainte de aflarea rezultatelor din Marea Britanie, Le Pen a prevăzut un viitor sumbru pentru Uniune: ”indiferent de rezultat, UE este în drecrepitudine, se deșiră.

Ori așteptăm potopul, ori ne așezăm în jurul unei mese și construim Europa Națiunilor, care să înlocuiască Uniunea Europeană totalitară pe care o știm azi”.

Politicianul francez a susținut că Uniunea este totalitară pentru că ”ni s-a explicat clar că democrația nu poate desface tratatele”.

Britanicii au votat pentru ieșirea din Uniunea Europeană după 43 de ani într-un referendum istoric. (Detalii AICI)

Deja liderul formațiunii politice olandeze anti-imigrație Partidul Libertății, Geert Wilders, a cerut deja organizarea unui scrutin similar privind apartenența țării sale la blocul comunitar. (Detalii AICI)

Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un DETALIU care l-a scos din minți. A cerut imediat DIVORȚUL (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Marine Le Pen,   Franta\,   Uniunea Europeana,   Brexit