Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe E INCREDIBIL ce poate face un portughez la concertele sale! Face surf și cântă la vioară în același timp (FOTO)

E INCREDIBIL ce poate face un portughez la concertele sale! Face surf și cântă la vioară în același timp (FOTO)

Un articol de: - 07 Mai 2017, 19:59
foto: Click! Externe

Performanță uimitoare reușită de un portughez! Nuno Santos, în vârstă de 36 de ani, iubește să cânte la vioară și să facă surf în aceeași măsură, motiv pentru care a decis să îmbine cumva cele două activități total diferite. Portghezul a dovedit că este unul dintre cei mai curajoși oameni și acesta face surf în timp ce cântă la vioară. 

Nuno Santos a terminat Institutul Politehnic din Leira, dar marea lui pasiune este muzica. A învățat să cânte la vioară la vârsta de 5 ani și, fiindcă nu a reușit să ajungă la nivelul pe care și l-a propus și să fie cunoscut la nivel internațional, i-a venit ideea să concerteze în locuri neobișnuite, cum ar fi poalele unui vulcan din Ecuador sau în Pădurea Amazoniană.

Pentru a ajunge să susțină astfel de concerte periculoase s-a antrenat ani de zile, dar și succesul a devenit pe măsură. 

“Am pierdut numeroase viori şi arcuşuri în ocean, dar nu regret. Apa sărată îmi afectează adesea instrumentele. M-au costat foarte mult şi echipamentele de surf, micile ambarcaţiuni nautice ce mă remorchează. Însă nu regret. Din punct de vedere acustic, muzica se aude minunat în mijlocul valurilor. Vântul poartă pe aripile sale acordurile muzicale până la mal”, a spus Nuno Santos, potrivit Click!. 

 
Loading...