Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Echipa "Top Gear", atacată cu pietre în Argentina de către localnici furioşi

Echipa "Top Gear", atacată cu pietre în Argentina de către localnici furioşi

Un articol de: - 03 Oct 2014, 18:00
Echipa "Top Gear", atacată cu pietre în Argentina de către localnici furioşi Foto: workerspower.co.uk Externe

Vedetele emisiunii "Top Gear" şi membrii echipei de filmare şi-au părăsit maşinile pe marginea unui drum din Argentina, după ce au fost atacaţi cu pietre de localnici furioşi.

Oamenii erau revoltați din cauza faptului că maşina pe care Jeremy Clarkson o conducea avea un număr de înmatriculare care, aparent, era o referinţă la războiul pentru Insulele Falkland dintre Marea Britanie şi Argentina, informează The Guardian.

Autoturismul, un Porsche cu numărul de înamtriculare H982 FKL, despre care se spune că ar fi o referinţă la războiul din 1982 privind Insulele Falkland, se numără printre autovehiculele abandonate.

În urma atacului, echipa de filmare a emisiunii britanice a părăsit teritoriul Argentinei. Reprezentanții postului BBC, care difuzeaza emisiunea, au negat orice aluzie intenționată. Ei au precizat că mașina a fost cumpărată de un membru al echipei de producție, iar faptul că numărul poate fi considerat o referinţă ofensatoare este pur şi simplu o coincidenţă.

Mai mulţi veterani de război, care au luptat împotriva Marii Britanii în 1982, au protestat în faţa hotelului unde era cazată echipa de filmare a "Top Gear".

Totodată, un politician local a declarat că britanicii au fost escortaţi deja către aeroport, informează presa argentiniană.

Jeremy Clarkson şi echipa de producţie a "Top Gear" sunt în prezent în America de Sud pentru a filma pe o autostradă montană situată între Chile şi Argentina.


Citeşte mai multe despre:   Top Gear,   Argentina