Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Donald Trump, a 16-a acuzație de viol. Președintele american se apară: "Nu este genul meu de femeie"

Donald Trump, a 16-a acuzație de viol. Președintele american se apară: "Nu este genul meu de femeie"

Un articol de: B1.ro - 25 Iun 2019, 14:13
Donald Trump, a 16-a acuzație de viol. Președintele american se apară: "Nu este genul meu de femeie" foto: hepta.ro. Externe

A fost acuzat de o editorialistă că a violat-o în anii 1990, la New York, însă, Donald Trump s-a apărat luni, într-un interviu pentru site-ul politic american The Hill, scrie AFP, conform hotnews.ro. 

"O voi spune cu mare respect. În primul rând, nu este genul meu de femeie. În al doilea rând, nu s-a întâmplat niciodată. Nu s-a întâmplat niciodată, OK?", a afirmat președintele american.

HALUCINANT! SE PREGĂTEAU SĂ O BAGE ÎN GROAPĂ CÂND S-A AUZIT UN STRIGĂT DIN SICRIU: 'PĂRINTE, PĂRINTE, VINO ÎNCOACE'! TOȚI AU FUGIT DE FRICĂ

În vârstă de 75 de ani, E. Jean Carroll a afirmat că a fost violată de magnatul imobiliarelor în 1995 sau 1996 în cabina de probe a unui magazin de lux new-yorkez. Se pare că Donald Trump i-ar fi cerut mai întâi să îl ajute să caute un cadou pentru o femeie, ceea ce a acceptat, înainte de a-i dezvălui că era vorba de ea. Actualul președinte i-ar fi cerut ulterior să probeze lenjerie și s-ar fi îndreptat cu ea spre cabine de probe, ceea ce editorialista ar fi considerat, potrivit spuselor sale, a fi o glumă.

După aceea, s-ar fi încuiat cu ea în cabină, unde ar fi fost violată.

"O minciună completă", a insistat Trump. "Nu știu nimic despre această femeie. Este un lucru îngrozitor că oamenii pot profera astfel de acuzații".

"Nu m-am întâlnit niciodată cu această persoană în viața mea", reacționase el într-o declarație scrisă după publicarea acuzațiilor lui E. Jean Carroll. 

ANDREEA BĂLAN A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! A LUAT UN PUMN DE PASTILE ȘI A AJUNS LA SPITAL! IMAGINI EXPLOZIVE

Editorialista a evocat prezumtiva agresiune într-o carte autobiografică, "What Do We Need Men For? A Modest Proposal".

"Încearcă să vândă o nouă carte. Acest lucru ar trebui să vă facă să înțelegeți care sunt motivațiile sale", a denunțat miliardarul. "Ar trebui vândută la raftul de ficțiune".

E. Jean Carroll este cel puțin a 16-a femeie care îl acuză pe Donald Trump de agresiune sexuală. Acuzații pe care le-a respins tot timpul.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump