Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Edward Snowden susține că presa a fost indusă în eroare în legătură cu situația sa

Edward Snowden susține că presa a fost indusă în eroare în legătură cu situația sa

Edward Snowden, fost consultant NSA, susține că presa a fost indusă în eroare în legătură cu situația sa, după ce anumite persoane asociate cu tatăl său au făcut declarații în numele lui, relatează The Huffington Post.

Snowden a precizat că nici tatăl său, Lon Snowden, nici avocatul acestuia, Bruce Fein și nici soția lui Fein, nu îl reprezintă în vreun fel.

"Niciunul dintre ei nu a fost şi nu este implicat în situaţia mea actuală, iar acest lucru nu se va schimba pe viitor. Le cer jurnaliştilor să înţeleagă că nu deţin informaţii speciale referitor la situaţia mea sau viitoarele mele planuri şi că nu ar trebui să exploateze vidul tragic al compromisului emoţional al tatălui meu de dragul ştirilor tabloide”, a afirmat fostul consultant.

Totodată, Edward Snowden a declarat că vrea să corecteze informațiile privind consilierea juridică pe care a primit-o.

"Am fost norocos să am consiliere juridică din partea unei echipe internaţionale, formată din unii dintre cei mai buni avocaţi din lume, şi lucrez cu jurnalişti a căror integritate şi al căror curaj nu pot fi puse în discuţie. Nu există vreun conflict între mine şi vreuna dintre persoanele sau organizaţiile cu care am colaborat", a adăugat el.

Toate aceste informații au fost trimise de către Edward Snowden într-un email pentru Huffington Post. Uniunea Americană pentru Libertăţi Civile a confirmat că acest email provine de la Snowden.

Citeşte mai multe despre:   edward snowden