Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Emmanuel Macron, luat în vizor de Khabib, luptătorul din UFC: „Fie ca Atotputernicul să desfigureze fața acestui animal!"

Emmanuel Macron, luat în vizor de Khabib, luptătorul din UFC: „Fie ca Atotputernicul să desfigureze fața acestui animal!"

Un articol de: Andrei Vlad - 30 Oct 2020, 14:54
Emmanuel Macron, luat în vizor de Khabib, luptătorul din UFC: „Fie ca Atotputernicul să desfigureze fața acestui animal!" Externe

Atacurile teroriste din Franța, începute pe fondul ironiilor celor de la Charlie Hebdo cu privire la cultura musulmană, sprijinite de Emmanuel Macron, stârnesc furie în online. Printre persoanele publice care au reacționat dur se numără bătăușul Khabib Nurmagomedov

Lupătorul din UFC s-a dezlănțuit în online. Proaspăt retras din activitate, Khabib, de religie musulmană, a declarat că vrea să-l vadă desfigurat pe președintele Franței. Textul postat de Khabib este însoțit de câteva versete din Coran și o imagine cu Emmanuel Macron, care are o urmă de gheată pe cap. 

 

Khabib, despre Emmanuel Macron: „Fie ca Atotputernicul să-i umilească în această viață și în următoarea"

 

„Fie ca Atotputernicul să desfigureze fața acestui animal și a urmăritorilor săi, care, sub pretextul libertății de exprimare, jignesc sentimentele a peste jumătate de miliard de musulmani. Fie ca Atotputernicul să-i umilească în această viață și în următoarea. Allah e rapid în judecată și veți vedea asta.

Noi suntem musulmani, îl iubim pe profetul Mahomed (pacea și binecuvântarea lui Allah să fie cu el) mai mult decât ne iubim mamele, tații, copiii, soțiile și pe alții apropiați de inima noastră. Credeți-mă, aceste provocări nu vor da roade, cei credincioși vor câștiga”, a notat Khabib pe Instagram.

Khabib Nurmagomedov, care l-a zdrobit pe Conor McGregor, și-a anunțat retragerea din activitate în 2020. 

Citeşte mai multe despre:   Khabib Nurmagomedov,   Emmanuel Macron,   UFC,   terorism