Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Emmanuel Macron recunoaște: Celebra strângere de mână cu Donald Trump nu a fost un gest ”nevinovat” (VIDEO)

Emmanuel Macron recunoaște: Celebra strângere de mână cu Donald Trump nu a fost un gest ”nevinovat” (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mai 2017, 09:28
Emmanuel Macron recunoaște: Celebra strângere de mână cu Donald Trump nu a fost un gest ”nevinovat” (VIDEO) Externe

Președintele francez Emmanuel Macron a recunoscut că deja celebra strângerea de mână dintre el și Donald Trump a avut o semnificație aparte. 

Într-un interviu pentru Journal du Dimanche, Macron a declarat că gestul său nu a fost unul ”nevinovat”, informează usatoday.com.

”Strângerea mea de mână cu președintele Trump nu a fost una nevinovată, nu a fost vorba despre alfa și omega ale politicii, ci de un moment al adevărului.

Trebuie să arătăm că nu vom face mici concesii, nici măcar la nivel simbolic”, a declarat președintele francez.

Cei doi lideri s-au întâlnit pentru prima dată săptămâna trecută la Bruxelles.

După ce s-a făcut remarcat în ultimele luni prin atitudinea arogantă pe care o are în momentul în care strânge mâinile altor șefi de stat și prin felul în care încearcă să îi pună într-o poziție inferioară, de data aceasta liderul american a căzut victimă. Emmanuel Macron a venit cu lecția învățată din eșecurile celorlalți politicieni și a câștigat duelul strângerii de mâini cu Donald Trump. Liderul de la Elysee s-a ținut puternic în timpul strângerii de mâini și l-a făcut pe Trump să fie primul care bate în retragere.

Strângerea de mână dintre Donald Trump și Emmanuel Macron

L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet

Citeşte mai multe despre:   Emmanuel Macron,   Donald Trump