Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe „Eroul din Koln” a bătut patru arabi, care voiau să violeze două fete. „Erau îmbrăcate în blugi și haine groase, nimic provocator. Erau înspăimântate”

„Eroul din Koln” a bătut patru arabi, care voiau să violeze două fete. „Erau îmbrăcate în blugi și haine groase, nimic provocator. Erau înspăimântate”

Un articol de: - 13 Ian 2016, 22:00
Foto: aktual24.ro Externe
Un campion de kickboxing a fost supranumit în Germania „eroul din Koln” după ce a bătut patru arabi „beți”, care voiau să violeze două fete, în noapte de Revelion, potrivit aktual24.ro.

Ivan Jurcevic, în vârstă de 44 de ani, lucrează ca ușier la un hotel din Koln și se afla la muncă, în seara de Revelion, când o mie de arabi și nord-africani au agresat sexual si jefuit 500 de femei.

În acea seară, două fete l-au abordat, rugându-l să le ajute, pentru că erau urmărite de mai mulți agresori sexuali.

„Erau patru tineri, vorbeau în arabă. Mi-au zis să nu mă bag, deoarece erau fetele lor. Fetele pareau că lucrează într-o bancă, erau îmbrăcate în blugi și haine groase, nimic provocator. Erau înspăimântate. Le-am zis să stea în spatele meu. Cel mai guraliv dintre arabi m-a amenințat cu o sticlă, așa că l-am lovit. Altul a vrut să mă atace, așa că l-am lovit și pe el. Liderul a făcut un semn la gât, prin care îmi transmitea că va reveni să mă omoare. Nu m-am speriat, iar ei au plecat”, a povestit fostul campion de kickboxing. 

Fostul campion a fost însă arestat, după ce s-a alăturat unui grup de bărbați, care voiau să le apere pe femeile din Koln care cad victimă agresiunilor sexuale.

„Au zis că acești arabi nu le lăsa în pace. Ce puteam să fac? Fetele s-au ascuns în hotel. Când oaspeții de sex feminin au ieșit în afara hotelului, arabii au vrut să le agreseze. Le-am zis să se care. O femeie m-a rugat să o trec strada, unde o astepta soțul în mașină. Artificii și betivi peste tot, a fost o nebunie. Era îngrozită”, a mai povestit Ivan Jurcevic.

„În urmă cu 4 luni, noi, germanii, i-am primit cu brațele deschise pe refugiați. Acum, imaginea lor este ruinată de acești golani bețivi, care nu respectă Germania și femeile germane. Au tras cu artificii în catedrala, au umblat amețiți și au atacat femei. A fost rușinos”, a spus Jurcevic.

 

 

 
 
 
Loading...