Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe „Este o întoarcere macabră în timp la experimentele demarate de nazişti pe oamenii vii”. Amenințare CRIMINALĂ a Statului Islamic. Forțele de securitate se tem de otrăvirea alimentelor din Vest

„Este o întoarcere macabră în timp la experimentele demarate de nazişti pe oamenii vii”. Amenințare CRIMINALĂ a Statului Islamic. Forțele de securitate se tem de otrăvirea alimentelor din Vest

Un articol de: - 22 Mai 2017, 11:07
„Este o întoarcere macabră în timp la experimentele demarate de nazişti pe oamenii vii”. Amenințare CRIMINALĂ a Statului Islamic. Forțele de securitate se tem de otrăvirea alimentelor din Vest Externe

Jurnaliștii de la The Independent scriu că forțele de securitate se tem că organizația jihadistă Statul Islamic are un plan macabru cu alimentele din Vest.

Se vorbește despre mai multe planuri ale Statului Islamic prin care se vrea uciderea populației într-un mod extrem de ușor.

Se pare că ISIS ar demara experimente cu arme chimice pe alimente, pe care le testează pe prizonieri.

Potrivit unor documente secrete care au fost găsite într-un depozit de hârtii ascuns în Universitatea din Mosul, jihadaștii ar fi otrăvit mâncarea și băutura unor prizonieri prin administrarea unor compuși utilizați în pesticide, foarte ușor de procurat.

Se pare că aceste formule se dizolvă destul ușor în lichide, astfel că există pericolul de contaminare a alimentelor din Vest.

Potrivit documetelor găsite, una dintre vitime după ce s-a hrănit cu mâncarea otrăvită cu sulfat de taliu a manifestat febră, greață, dureri de cap, iar după zece zile a murit.

Un alt caz este cel în care de această dată a fost administrat un compus pe bază de nicotină, care se spune că nu ar avea antidot. Deținutul care a fost folosit drept cobai a leșinat în câteva secunde de la înghițire și apoi a decedat.

"Este o întoarcere macabră în timp la experimentele demarate de nazişti pe oamenii vii, asupra cărora testau agenţi nervoşi. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, naziştii au condus mii de experiemnte fatale cu "gaz muştar" (n.r - iperită) pe prizonierii din lagărul de concentrare Sachsenhausen, în apropiere de Berlin", a declarat expertul în arme chimice, Hamish de Bretton-Gordon, pentru The Times.

  S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România

Citeşte mai multe despre:   alimente,   statul islamic,   detinuti,   populaţie,   amenintare