Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Eugen Tomac, prezent la discursul lui Donald Trump, de la CPAC: Mi-aș dori să simt aceeași determinare și acasă. Din păcate, la noi agenda este confiscată de oameni mici cu interese meschine (VIDEO)

Eugen Tomac, prezent la discursul lui Donald Trump, de la CPAC: Mi-aș dori să simt aceeași determinare și acasă. Din păcate, la noi agenda este confiscată de oameni mici cu interese meschine (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 03 Mar 2019, 16:41
Eugen Tomac, prezent la discursul lui Donald Trump, de la CPAC: Mi-aș dori să simt aceeași determinare și acasă. Din păcate, la noi agenda este confiscată de oameni mici cu interese meschine (VIDEO) Foto: facebook.com/eugen.tomac Externe

Liderul PMP, Eugen Tomac, a fost prezent, în SUA, la Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare (CPAC), unde președintele american Donald Trump a susținut un discurs. 

Într-o postare pe Facebook, Tomac a făcut o trecere în revistă a subiectelor abordate de liderul de la Casa Albă în cadrul Conferinței. 

”În prezența a mii de republicani din toată America, Donald Trump a susținut un discurs în care a atins toate subiectele ce vor ține agenda electorală din anul acesta și anul următor.

Și-a făcut intrarea în scenă îmbrățișând steagul Statele Unite, după care a început cu un discurs ce trebuia să dureze aproximativ o oră.

A trecut întâi în revista toate temele interne și externe ce țin de prioritățile Administrației Americane, a vorbit despre întâlnirea din această săptămână de la Hanoi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, insistând că va continua să acorde atenție sporită acestui dosar și că denuclearizarea acestui stat îi va aduce o prosperitate economică imediată. A vorbit și despre Siria insistând că își dorește ca acest conflict să se încheie cât mai repede. Asta le-a cerut recent generalilor americani.

Când a început să vorbească despre temele de politică internă, începând de la scandalurile ce țin de campania electorală din SUA din 2016, la realizările în plan economic, despre inovație, educatie, atenție sporită tinerilor, precum și despre creșterea locurilor de muncă, până la siguranța cetățenilor. La un moment, președintele Trump a anunțat că a renunțat la discursul pregătit de Casa Alba și că spune ceea ce simte - pentru că așa a câștigat - ieșind din discursul stabilit. Acesta și-a atacat toți opozanții democrați, dând practic tonul unui speech de prezidențiabil care se pregătește de al doilea mandat, încheind cele peste două ore de discurs cu mesajul «America nu va fi niciodată socialistă»!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook. 

Președintele PMP a ținut să menționeze, în finalul mesajului său că și-ar dori să vadă aceeași determinare și la politicienii din România.

”Mi-a plăcut și mi-aș dori să simt aceeași determinare și acasă, în viața politică romanânească, pentru a face lucruri bune pentru țară. Din păcate, la noi agenda este confiscată de oameni mici cu interese meschine și aproape nimeni nu mai discută despre România și viitorul ei”, a mai precizat Eugen Tomac

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Eugen Tomac în SUA

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac,   SUA,   CPAC,   Donald Trump