Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Extraterestrul mort găsit în Rusia, într-adevăr o farsă!

Extraterestrul mort găsit în Rusia, într-adevăr o farsă!

Videoclipul deja cunoscut în întreaga lume, în care ni se dezvăluia cadavrul unui extraterestru, se pare că este într-adevăr o farsă! În imaginile captate de cei doi tineri ruși, Timur Hillall, 18 ani și Kirill Vlasov, 19 ani, se putea observa corpul distrus al unei forme extraterestre, fără un picior și îngropat în zăpadă.

Însă cei doi au mărturisit că extraterestrul era o simplă machetă construită din piele de pui, umplută cu pâine, arată site-ul Metro.co.uk.

Farsa lui Hillall și Vlasov a fost descoperită când un redactor-șef al unei publicații locale a alertat poliția, crezând că în videoclip este vorba despre un copil mort. După aceea, poliția a pornit pe urma autorilor videoclipului și când i-au găsit, i-au întrebat să explice de ce apare în filmulețul lor un cadavru de copil. Cei doi tineri au mărturisit imediat că, defapt, era vorba despre un extraterestru pe care îl făcuseră pentru a face o farsă.

Potrivit sursei precizate, tinerii nu pot fi pedespsiți, pentru că acțiunea lor nu pote fi considerată o infracțiune.

Cercetătorul rus Alex Komanov, membru al UFO Research Centre a negat încă de la bun început veridicitatea descoperirii, declarând "corpul este interesant. Textura este similară cu o entitate adevărată, biologică. Însă, creatura nu are haine și sunt singur că o entitate inteligentă ar trebui să fie îmbracată într-un costum spațial".

Extraterestru descoperit în Rusia

Citeşte mai multe despre:   farsa,   Rusia,   descoperire,   politie,   jurnalist