Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Facebook a cheltuit 23 de milioane de dolari pentru protejarea lui Mark Zuckerberg

Facebook a cheltuit 23 de milioane de dolari pentru protejarea lui Mark Zuckerberg

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 12 Apr 2021, 08:04
Facebook a cheltuit 23 de milioane de dolari pentru protejarea lui Mark Zuckerberg Foto: Hapta - Zuma Press / Liu Jie Externe

În 2020, Facebook a cheltuit suma record de 23 de milioane de dolari pentru protejarea lui Mark Zuckerberg de sentimentul negativ la adresa companiei pe care o conduce.

În documentele financiare pe anul trecut depuse de Facebook în Statele Unite ale Americii (SUA), se regăsesc şi informaţii despre cheltuielile privind securitatea, inclusiv a şefului companiei, Mark Zuckerberg.

Astfel că, anul trecut Facebook a alocat peste 23 de milioane de dolari pentru a-l proteja pe Mark Zuckerberg.

13,4 milioane de dolari au fost pentru ceea ce Facebook numeşte securitatea de bază a CEO-ului său, sumă care a crescut de la 10,4 milioane de dolari în urmă cu un an, iar alte 10 milioane au fost destinaţi altor cheltuieli de securitate, precum personalul alocat pentru protecţia fizică a lui Mark Zuckerberg şi a familiei acestuia, scrie News.ro.

Compania a transmis că principalele cauze pentru care cheltuielile de securitate au crescut sunt protocoalele anti-COVID şi alegerile din SUA.

Mark Zuckerberg se identifică cu Facebook, se arată în comunicarea oficială, astfel că există riscul ca sentimentele negative la adresa companiei să fie exprimate direct împotriva acestuia - este una din justificările pentru cheltuielile cu securitatea lui Zuckerberg.

 

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   Mark Zuckerberg