Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Facebook are peste 83 de milioane de conturi false

Facebook are peste 83 de milioane de conturi false

Numărul conturilor false de Facebook se ridică unde la peste 83 de milioane, potrivit datelor furnizate de companie săptămâna aceasta, informează BBC.

Din cifrele prezentate reiese că circa 8.7% din totalul celor 995 de milioane de conturi active sunt false, adică în jur de 83 de milioane.

De asemenea, din numprul total de conturi, 4,8% sunt duplicate – aparțin unor utilizatori care au deja cont. Circa 2,4% din conturi au fost create pentru afaceri personale sau animale de companie, în tim ce 1,5% din conturi aparțin unor utilizatori ”nedoriți”.

Facebook a alcătuit aceste rapoarte pentru a analiza eficacitatea marketingului pe propria platformă, în condițiile în care profitul companiei este obținut în cea mai mare parte din publicitate făcută pe baza ”like”-urilor de la clienți.

Însă în ultima vreme, profitul companiei din publicitae a avit de suferit tocmai din cauza falșilor utilizatori care dau ”like”. Problema devine una foarte serioasă în Turcia sau Indonezia unde Facebook câștigă în popularitate.

Citeşte mai multe despre:   publicitate