Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Femeia care la 41 de ani are 44 de copii. Cum se explică acest lucru [GALERIE FOTO]

Femeia care la 41 de ani are 44 de copii. Cum se explică acest lucru [GALERIE FOTO]

Un articol de: Andrei Vlad - 01 Iul 2020, 16:52
Femeia care la 41 de ani are 44 de copii. Cum se explică acest lucru [GALERIE FOTO] Galerie foto (3) Externe

Mariam Nabatanzi este o adevărată fabrică de copii. Femeia din Uganda are nu mai puțin de 44 de moștenitori, la vârsta de 41 de ani.

Femeia din Uganda a cerut medicilor anticoncepționale, însă în zadar. Ea s-a născut cu ovare neobișnuit de mari, o anomalie genetică, ceea ce a determinat sarcini pe bandă rulantă. Până la vârsta de 23 de ani, avea deja 25 de copii. În cele din urmă, doctorii i-au extirpat uterul. 

Mariam s-a măritat la vârsta de 12 ani, cu un bărbat de 40 de ani. Prima oară, africanca a născut la 13 ani. În acest moment are trei seturi de cvadrupleți, patru seturi de tripleți, șase seturi de gemeni, iar opt copii au venit „siguri" pe lume. 

 

Viața lui Mariam Nabatanzi, plină de suferință

 

Mariam Nabatanzi este o adevărată „mamă eroină". Își crește cei 44 de copii singură, cu mari eforturi. Cu toții locuiesc în 4 case sărăcăcioase, cu paturi de metal și saltele subțiri. 25 de kilograme de mălai gătește femeia în fiecare zi. Ea lucrează ca organizator de evenimente, frizeriță și face mici negustorii. 

Femeia a fost părăsită de mamă imediat după ce a fost născută. Tatăl ei s-a cuplat cu o femeie care i-a otrăvit cei 5 frați, iar din disperare, Mariam s-a stabilit la propria casă. 

Partenerul de viață a părăsit-o în momentul în care a constatat că familia se înmulțește într-un ritm de necontrolat. Sprijinul femeii sunt copiii. Unii chiar au renunțat la școală pentru a veni în ajutorul mamei. 

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Mariam Nabatanzi,   Africa,   copii,   anomalii,   galerie foto,   Uganda