Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Femeia în vârstă de 101 ani a născut un băieţel sănătos. Specialiştii în medicină au o explicaţie incredibilă

Femeia în vârstă de 101 ani a născut un băieţel sănătos. Specialiştii în medicină au o explicaţie incredibilă

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 23 Sep 2020, 15:49
Femeia în vârstă de 101 ani a născut un băieţel sănătos. Specialiştii în medicină au o explicaţie incredibilă Galerie foto (4) Externe

Povestea de viaţă a unei femei din Italia a impresionat lumea întreagă. Anatolia Vertadella a născut, în anul 2017, pe când avea 101 ani, un băieţel perfect sănătos. Veţi spune că aşa ceva este imposibil. Dar medicii au o explicaţie valabilă din punct de vedere ştiinţific.

 

Imagini cu mama de 101 ani, care îşi ţine copilul în braţe, în Galeria Foto.

 

Italianca mai avea 16 copii

 

Oamenii au început să pună întrebări dacă acest caz nu este un fake-news şi dacă, de fapt, femeia nu ţine în braţe un strănepot. Ei bine, conform oamenilor de ştiinţă, bătrâna şi-a făcut un transplant de ovar într-o clinică din Turcia, reușind astfel, în ciuda vârstei înaintate, să devină mamă. Intervenția a fost una intens criticată de medicii din întreaga lume, care au susținut că viața Anatoliei a fost pusă în pericol. Cu toate aceastea, italianca a născut un bebeluș perfect sănătos. Cazul este cu atât mai straniu cu cât tatăl micuţului este un tânăr de 26 de ani. Acesta a fost cel de-al 17-lea copil născut de Anatolia Vertadella de-a lungul vieţii.

 

Cum s-au cunoscut bătrâna şi iubitul ei?

 BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

În ciuda secolului care a trecut pestea ea, italiancă a rămas în pas cu tehnologia. Ea şi-a cunoscut iubitul pe net. "L-am întâlnit pe tatăl lui Francesco pe internet, în timp ce încearcam să găsesc un tată pentru copilul meu. Acest om în vârstă de 26 de ani, este catolic și asta este tot ceea ce contează pentru mine. Știu că nu suntem căsătoriți și că el nu va juca un rol important în viața lui Francesco, dar i-am scris Papei și i-am cerut iertare", a spus Anatolia.
 

Citeşte mai multe despre:   Italia