Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Femeile albe sunt un nimic pentru unii arabi sau islamiști. Ei ne văd ca pe un gunoi. De asta s-au întâmplat agresiunile sexuale de la Koln!" Mesajul dur al unei vedete TV din Marea Britanie (VIDEO)

"Femeile albe sunt un nimic pentru unii arabi sau islamiști. Ei ne văd ca pe un gunoi. De asta s-au întâmplat agresiunile sexuale de la Koln!" Mesajul dur al unei vedete TV din Marea Britanie (VIDEO)

Un articol de: - 08 Ian 2016, 15:18
"Femeile albe sunt un nimic pentru unii arabi sau islamiști. Ei ne văd ca pe un gunoi. De asta s-au întâmplat agresiunile sexuale de la Koln!" Mesajul dur al unei vedete TV din Marea Britanie (VIDEO) Externe

Mai multe persoane din diferite domenii, precum și jurnaliști cunoscuți au reacționat după aflarea evenimentelor care s-au petrecut în seara de Anul Nou, la Koln, acolo unde mai mult de 1.000 de bărbați au abuzat sexual zeci de femei.

Una dintre persoanele care s-au declarat indignate este Kate Jopkins, o vedetă de televiziune din Marea Britanie. Ea a fost acuzată de mai multe ori că ar fi rasistă în unele declarații ale sale, dar a declarat mereu că nu face altceva decât să susţină libertatea de exprimare şi libertatea presei.

Aceasta s-a arătat revoltată într-un articol publicat în DailyMail de faptul că mulți păstrează în continuare tăcerea, după evenimentele de la Koln, deoarece asta ar risca un scandal care ar avea repercusiuni. "Guvernele din Europa sunt disperate să ascundă pericolul, dar evenimentele din Koln demonstrează că mulți musulmani nu au respect pentru femeile de culoare albă sau pentru culturile țărilor pe care le invadează. Dacă e să ne uităm în urmă, anul 2015 a fost doar începutul. În momentul în care și-au dat seama că s-au săturat de viețile lor mizerabile de imigranți, aceștia au decis să ia atitudine și asta a dus la abuzurile de la Gara Centrală din Koln.Șeful poliției a declarat a doua zi că a fost o atmosferă relaxată, nefiind înregistrate evenimente excepționale în seara de Anul Nou. Cu toate astea, au fost 2 violuri și mai mult de 100 de abuzuri asupra femeilor, iar peste 1.000 de bărbați i-au abuzat pe germani sau i-au jefuit."

Kate Jopkins se declară indignată şi de faptul că după 8 zile de la incident, media nu spune explicit că grupurile de imigranți nu au respect pentru femeile europene. Iar potrivit spuselor sale, BBC va anunţa numai că bărbații păreau să fie din nordul Africii sau din țările arabe.

Imagini de la Revelionul din Koln, unde 1.000 de persoane au agresat sexual zeci de femei


Jurnalista mai afirmă că nu îi convine faptul că în continuare va trebui ca refugiații să fie primiți cu brațele deschise și cu aplauze, în timp ce ei sosesc în trenuri, având la ei telefoane scumpe.

Vedeta descrie faptul că incidentele de la Koln sunt doar o mică parte din ceea ce va urma să se întâmple. Ba mai mult, aceasta mai precizează că cele întâmplate acolo sunt un studiu de caz pentru scenarii care ar urma să se întâmple în întreaga Europă.

În opinia sa, „femeile albe sunt un nimic pentru unii bărbați arabi sau islamiști. De asta, unele fete au fost abuzate la Rochdale sau Oxford, iar tot din această cauză au fost violate femeile germane în Koln

Aceasta a mai spus că siguranța femeilor este compromisă de-a lungul întregii Europe. „Ei ne văd ca pe un gunoi. Siguranța noastră nu mai este asigurată în cazul ăsta. Acești imigranți sunt ca o bombă cu ceas.”Ea a mai spus că seara de Anul Nou a dat startul la mai multe evenimente de pe întreg mapamondul: Paris și-a oprit focurile de artificii, Bruxelles la fel. În Franța, 60.000 de trupe s-au aflat în patrulare pe străzi. În Londra toți polițiștii și trupele de securitate au fost pe străzi.

Singurul loc în care s-a greșit este Koln. Poliția locală a mințit când a vorbit despre violențele petrecute în oraș, spunând că situația a fost calmă, iar după, au dat vina pe femei pentru situațiile de abuz”, a scris aceasta.

De asemenea, Kate a mai transmis că în viitor, „poate o să privim către 2016 și o să ne dăm seama că ăsta a fost momentul în care războiul civil în Europa devină o posibilitate reală”.

Citeşte mai multe despre:   koln,   imigranti,   refugiati,   Germania,   abuzuri,   anul nou