Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Fermierii francezi au blocat centrul Parisului cu peste 1.000 de tractoare, pentru a obține ajutorul Guvernului

Fermierii francezi au blocat centrul Parisului cu peste 1.000 de tractoare, pentru a obține ajutorul Guvernului

Un articol de: - 03 Sep 2015, 14:33
Fermierii francezi au blocat centrul Parisului cu peste 1.000 de tractoare, pentru a obține ajutorul Guvernului Foto: agroinfo.ro Externe

Fermierii francezi au organizat o manifestație de forță deoarece sunt nemulțumiți de scăderea veniturilor personale. Aceștia au mobilizat peste 1.000 de tractoare în centrul Parisului pentru a cere ajutorul Guvernului, transmite AFP.

În jurul orei locale 9,00 prefectura poliției Parisului a numărat 1.365 de tractoare și aproximativ 100 de autocare la periferiile capitalei Franței. Alți 4.000 până la 5.000 de agricultori ar urma să ajungă la Paris cu autocarul sau trenul, mai scrie sursa citată.

Odată adunate la Poarta Vincennes, în estul Parisului, diferitele coloane de manifestanți se vor îndrepta spre Place de la Nation, unde vor protesta pe întreaga durată a zilei.

Această manifestație nu va fi o defilare folclorică și nici o paradă a tractoarelor. Fermierii sunt hotărâți”, a avertizat secretarul general al FNSEA(n. red. – primul sindicat agricol din Franța, la chemarea căruia s-au adunat fermierii) Dominique Barrau.

Fermierii francezi, care în cursul acestei veri au organizat peste 500 de acțiuni de protest prin blocarea mai multor siteuri turistice celebre așteaptă un angajament din parte guvernanților în favoarea exploatațiilor agricole afectate de scăderea prețurilor.

Citeşte mai multe despre:   Franta\,   fermieri,   Paris