Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Fetiţă de opt ani injectată cu Botox de mama ei, luată în grijă de asistenţii sociali

Fetiţă de opt ani injectată cu Botox de mama ei, luată în grijă de asistenţii sociali

O mamă englezoaică ce a recunoscut la o televiziune americană că i-a administrat fiicei sale de opt ani injecţii cu Botox, a avut de suferit, întrucât fetiţa i-a fost luată din grijă de asistenţii sociali, relatează Daily Mail.

Britney Campbell a fost luată din grija mamei sale, Kerry, după ce apariţia televizată despre tratamentele de frumuseţe a revoltat întreaga populaţie americană, care a trimis sute de plângeri emisiunii Good Morning America, ai cărei producători au arătat imagini cu fetiţa de opt ani în timp ce primeşte injecţii antiriduri.

Kerry Campbell, originară din Birmingham, dar care în prezent locuieşte în San Francisco, a spus că a apelat la injecţiile cu botox, pentru ca fiica ei să aibă mai multe şanse la concursurile de frumuseţe pentru copii.Fiica ei se plângea că injecţiile îi provoacă dureri la nivelul feţei, dar mama ei a susţinut că nu vroia niciun rid pe faţa copilei.

Direcţia pentru Protecţia Copilului locală au luat-o pe fetiţă din grija mamei la sfârşitul săptămânii trecute.

“Este destul de neobişnuit ca o mamă să-şi injecteze fetiţa de opt ani cu Botox, iar acest lucru necesită cu certitudine o investigaţie amănunţită”, a spus purtătorul de cuvânt al departamentului de servicii sociale din San Franciso, Trent Rohrer.Kerry Campbell, care lucrează cu jumătate de normă la un salon de înfrumuseţare, a susţinut că a primit ideea cu Botoxul din partea mai multor mame, ale căror fetiţe concurează la concursuri de frumuseţe.

“Atunci când Britney ia parte la concursuri, părinţii vorbesc întotdeauna despre “ajutoarele” acordate fetelor pentru a le mări buzele sau pentru a pierde un rid. Toată lumea o face. Noi nu face nimic ilegal şi nu vreau ca fiica mea să fie singura care să nu beneficieze de puţin ajutor”, a declarat mama de 34 de ani, care spune că a cumpărat Botox-ul de pe internet, cu 150 de lire pentru o doză de 3 ml.Mai mult, pe lângă tratamentul antiriduri, femeia o şi epila cu ceară pe picioare pe fetiţă, pentru a preveni creşterea părului.

“Ceea ce fac eu pentru Britney acum o va ajuta să devină un star. Ştiu că într-o zi ea va fi model, actriţă sau cântăreaţă, iar aceste tratamente îi vor asigura un look tânăr şi fresh pentru mai mult timp. Mai multe mame ar trebuit să facă asta pentru fetele lor. Îmi doresc să fi avut şi eu aceleaşi avantaje când am fost mică”, a adăugat femeia.

Tatăl fetiţei, care era mult mai în vârstă decât mama acesteia, a murit acum patru ani.

Citeşte mai multe despre:   fetita