Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Fiica patronului Korean Air a întors un avion din drum din cauza modului de servire a aperitivului

Fiica patronului Korean Air a întors un avion din drum din cauza modului de servire a aperitivului

Un articol de: - 08 Dec 2014, 13:41
Fiica patronului Korean Air a întors un avion din drum din cauza modului de servire a aperitivului Externe
Fiica patronului Korean Air a ordonat întorcerea avionului New York-Seul la terminal și debarcarea șefului de cabină, nemulţumită de modul de servire a aperitivului.

Cho Hyun-ah, vicepreşedinta executivă a companiei sud-coreene conduse de către familia sa, a cerut înlocuirea şefului personalului de la bord cu câteva minute înainte de decolarea de la New York, când avionul deja rula pe pistă, informează AFP.

Aceasta s-a supărat că a fost servită cu nuci Macadamia pe care nu le-a cerut şi care, în plus, i-au fost aduse într-un ambalaj și nu într-un bol.

Cho Hyun-ah a declarat că gestul i se pare unul de lipsă de respect din partea șefului de cabină privind recomandările referitoare la serviciul general la bord.

Pe scurt, ea a catalogat acest lucru ca fiind o potențială amenințare la adresa securității celor 250 de pasageri din avion.

Avionul a revenit la terminal pentru a-l debarca pe şeful de cabină, după care şi-a reluat decolarea şi a ajuns la destinaţie cu 11 minute întârziere, potrivit Korean Air.

Ministerul sud-coreean al Transporturilor a anunţat că a deschis o anchetă.