Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Firmă de servicii funerare din Marea Britanie, acuzată că tratează cadavrele ca pe bagaje: Morți transportați la grămadă și depozitați pe rafturi (FOTO)

Firmă de servicii funerare din Marea Britanie, acuzată că tratează cadavrele ca pe bagaje: Morți transportați la grămadă și depozitați pe rafturi (FOTO)

Cea mai mare firmă de servicii funerare din Marea Britanie se află în mijlocul unui scandal în care este acuzată că tratează cadavrele cu o lipsă de respect șocantă, stocând trupurile celor decedați ca pe niște obiecte, în rafturi imense, despărțite între ele doar de niște bare de metal.

În loc să fie ținute în capele înainte de înmormântare sau crematoriu, morții sunt ținuți unii peste alții, scrie Daily Mail.

O anchetă sub acoperire a postului de televiziune Channel 4 a scos la iveală că angajații firmei tratează cadavrele ca pe niște bagaje, iar multe trupuri zac neacoperite pe rafturile aglomerate.Probleme nu au fost descoperite numai la depozitarea cadavrelor, ci și la transportul lor. Astfel că într-unul dintre cazuri, patru trupuri au fost transportate în aceeași dubiță, iar capacul sicriului unei femei în vârstă a fost dat jos pentru a fi suficient spațiu. Jurnaliștii britanici scriu că nasul femeii aproape că atingea sicriul de deasupra ei, iar capacul a fost pus numai când sicriul ei a fost dat jos din mașină.

Conducerea companiei a prezentat scuze pentru acest incident, însă neagă faptul că depozitarea cadavrelor ar fi nepotrivită, ba chiar se realizează la standarde ridicate.

 

Citeşte mai multe despre:   cadavru