Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Florida: Două tinere s-au deghizat în bunicuţe ca să se vaccineze anti-COVID la un centru pentru bătrâni (VIDEO)

Florida: Două tinere s-au deghizat în bunicuţe ca să se vaccineze anti-COVID la un centru pentru bătrâni (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 19 Feb 2021, 23:27
Florida: Două tinere s-au deghizat în bunicuţe ca să se vaccineze anti-COVID la un centru pentru bătrâni (VIDEO) Captură Video - TMZ Externe

Două femei din Florida, Statele Unite, în vârstă de 34, respectiv 44 de ani, au încercat să se vaccineze cu a doua doză de vaccin anti-COVID-19 pretinzând că sunt bunicuțe. S-au deghizat să fie cât mai convingătoare, dar au fost date de gol de cărțile de identitate. Autoritățile încearcă acum să afle cum au reușit fetele să obțină prima doză de vaccin.

 

Două femei s-au deghizat în bunicuțe ca să obțină vaccinul anti-COVID-19

 

Fetele s-au prezentat la un centru de vaccinare dedicat bătrânilor din Comitatul Orange, purtând căciuli, mănuşi şi ochelari cu rame groase. Ele au 33, respectiv 44 de ani, dar au încercat să pretindă că au peste 65 de ani, deoarece doar așa puteau fi vaccinate.

Ele au demonstrat printr-un card valid că au primit deja prima doză. Personalul centrului de vaccinare le-a cerut și cărțile de identitate și a descoperit astfel că fetele nu erau deloc în vârstă.

„Nu ştiu cum au reuşit să se vaccineze prima oară”, a declarat Raul Pino, responsabil sanitar în comitat, citat de TMZ.

Pino a mai spus că, probabil, numărul celor care încearcă să-şi falsifice identitatea pentru a primi mai devreme vaccinul decât ar trebui este mai mare decât se crede.

Florida: Două tinere s-au deghizat în bunicuţe ca să se vaccineze anti-COVID la un centru pentru bătrâni

Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

 

2,43 milioane de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în Florida

 

Florida are o populaţie de peste 21 de milioane de persoane și, până acum, a vaccinat anti-COVID 2,43 milioane. Dintre acestea, 1,13 milioane au primit și a doua doză de ser, deci au schema de vaccinare completă.

Deocamdată, se pot vaccina cei peste 65 de ani, persoanele care locuiesc în căminele de bătrâni şi personalul care îi îngrijeşte, precum şi cei din prima linie de luptă cu epidemia.

Statul Florida e pe locul al treilea ca număr al infectărilor cu coronavirus şi pe locul patru după numărul deceselor, conform bilanţului Universităţii Johns Hopkins.