Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Fostul guvernator al statului Texas, Rick Perry, s-a retras din cursa alegerilor prezidențiale din SUA

Fostul guvernator al statului Texas, Rick Perry, s-a retras din cursa alegerilor prezidențiale din SUA

Un articol de: B1 TV - 12 Sep 2015, 19:12
Fostul guvernator al statului Texas, Rick Perry, s-a retras din cursa alegerilor prezidențiale din SUA Foto: dailyslave.com Externe

Fostul guvernator al statului Texas, Rick Perry, s-a retras din cursa pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţia Statelor Unite, informează B1 TV.

Perry a renunţat din cauza dificultăţilor financiare. El fusese deja exclus din dezbaterile televizate.

”Când mi-am dăruit viaţa lui Hristos am zis: `Calea Ta este mult mai bună decât a mea. Scopul Tău este superior scopului meu.` De aceea am luat decizia să îmi suspend campania electorală pentru preşedinţia Statelor Unite. Avem o listă grozavă de candidaţi, probabil cel mai bun grup de femei şi bărbaţi”, și-a explicat Rick Perry decizia de a se retrage din cursa pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţia Statelor Unite.

Perry a fost timp de 15 ani guvernator al statului Texas. Republicanul l-a succedat în această funcţie pe fostul preşedinte George W. Bush.

În luna iunie a acestui an el şi-a anunţat intenţia de a candidata pentru fotoliul suprem la Casa Albă. Fostul guvernator s-a văzut însă nevoit să abandoneze campania deoarece nu a mai avut bani să îi plătească pe membrii echipei sale.

Perry, care este un membru marcant al bisericii metodiste, a mai încercat să candideze şi în 2012 dar a abandonat de asemenea campania în urma unor declaraţii controversate la adresa minorităţilor sexuale.

Donald Trump, principalul favorit pentru candidatura republicană, i-a urat succes lui Rick Perry şi a declarat despre acesta că are un viitor măreţ în politică.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump