Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, reținut de poliție. Intenționa să se rănească cu arme de foc

Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, reținut de poliție. Intenționa să se rănească cu arme de foc

Un articol de: Andrei Ștefan - 28 Sep 2020, 10:39
Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, reținut de poliție. Intenționa să se rănească cu arme de foc FOTO: Washington Post Externe

Brad Parscale, fostul manager de campanie al lui Donald Trump, a fost reținut de poliția din Fort Lauderdale, după ce a amenințat că își face rău, scrie ABC News.

 

Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, reținut de poliție

 

Duminică, soția acestuia a apelat numărul de urgență 911 și a anunțat că soțul ei este înarmat, are acces la mai multe arme de foc și amenință că își face rău.

Parscale era singur în casă și a fost reținut de poliție, fără a opune rezistență. Acesta a fost ulterior transferat la un centru medical.

Parscale era șeful de campanie al lui Trump de la începutul anului 2018, dar a fost schimbat din funcție în luna iulie, cu patru luni înainte de alegeri.

După un miting ratat în Oklahoma al președintelui Trump, în iunie, Parscale a fost considerat responsabil și eliberat din funcție, fiind înlocuit cu Bill Stepien, un mai vechi colaborator al lui Donald Trump.

Auzind întâmplarea, tabăra lui Trump a pus vina pe stresul și atacurile din partea adversarilor politici.

„Brad Parscale este un membru al familiei noastre și îl iubim cu toții. Suntem gata să îl sprijinim pe el și pe familia lui în orice mod posibil. Atacurile la persoană, dezgustătoare, din partea democraților și a așa-zișilor republicani au mers prea departe și ar trebui să le fie rușine pentru ce i-au făcut acestui om și familiei sale”, a punctat directorul de comunicare al campaniei lui Trump, Tim Murtaugh.Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii N-AU PUTUT CREDE când au văzut ce are în conversaţii

 

Donald Trump, pregătiri pentru dezbaterile prezidențiale

 

Cetățenii SUA își vor alege președintele pentru următorii patru ani în 3 noiembrie 2020, iar lupta se dă între liderul republican de la Casa Albă și contracandidatul său democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden.

După ce a refuzat să spună dacă va preda puterea în mod pașnic, în cazul în care va pierde alegerile, Trump a glumit, spunând că va rămâne în funcţie cu mult peste cele două mandate constituţionale.

În realitate, acesta are temeri cu privire la buletinele de vot şi la votul prin intermediul e-mailului. „Buletinele de vot sunt un dezastru”, susţine Donald Trump, suspectând că votul electronic poate fi fraudat.

De data aceasta, Donald Trump a ales o nouă abordare pentru viitoarele dezbateri prezidențiale, încercând o tactică diferită de cea din 2016 – de această dată, exersează, potrivit Fox News.

Politico susține că președintele în exercițiu studiază reacțiile lui Joe Biden în dezbateri și alte situații, încercând să îl pună în încurcătură pe contracandidatul democrat, într-un efort care vizează stârnirea unor răspunsuri incoerente sau nesatisfăcătoare, astfel încât să alimenteze linia de discurs construită în jurul vârstei pe care o are fostul vicepreședinte american. Concret, echipa lui Trump caută cuvinte cheie, fraze, sintagme, sloganuri, care să îl facă pe Biden să își iasă din fire în timpul dezbaterii.

Concret, Donald Trump (74 de ani) plănuiește să îl atace pe contracandidatul său cu trei ani mai bătrân pe subiecte precum acuitatea mentală

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   brad parscale