Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Fotografii făcute înaintea demolării casei lui Ariel Castro dezvăluie condițiile în care cele trei femei au trăit timp de 10 ani (FOTO)

Fotografii făcute înaintea demolării casei lui Ariel Castro dezvăluie condițiile în care cele trei femei au trăit timp de 10 ani (FOTO)

Înainte de demolarea casei lui Ariel Castro, miercuri, anchetatorii au făcut un ultim tur pentru a se asigura că toate dovezile au fost ridicate. Aceștia au făcut mai multe fotografii care relevă felul în care cele trei femei răpite au trăit timp de 10 ani, relatează Gawker.

Totodată, fotografiile oferă o privire asupra atrocităților comise de Castro și cât de mare a fost efortul pe care l-a depus pentru a ține prizoniere femeile.O serie de alarme de ceasuri modificate au servit ca un sistem de alarmă pentru momentele în care ușa din față era deschisă.

O gaură a fost dată în ușa camerei Amandei Berry pentru a intra aer, iar în camera Ginei DeJesus și Michele Knight au fost găsite lanțuri.Poliția a găsit peste 22.000 dolari în mașina de spălat daflată în subsolul casei. Autoritățile au oferit banii celor trei femei, însă ele i-au refuzat.

Mai multe fotografii din casa din Cleveland, AICI.

Citeşte mai multe despre:   fotografii,   condiţii