Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Franța își caută eroul: Un bărbat a încercat să-l oprească, cu mâinile goale, pe cel care se face vinovat de masacrul din Nisa (VIDEO)

Franța își caută eroul: Un bărbat a încercat să-l oprească, cu mâinile goale, pe cel care se face vinovat de masacrul din Nisa (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 15 Iul 2016, 21:07
Franța își caută eroul: Un bărbat a încercat să-l oprească, cu mâinile goale, pe cel care se face vinovat de masacrul din Nisa (VIDEO) Externe

Un bărbat a cărui identitate nu se cunoaşte este considerat un adevărat erou în Franţa. El a sărit pe capota camionului şi a încercat să-l oprească, cu mâinile goale, pe cel care se face vinovat de masacrul din Nisa, informează B1 TV.

Eroul a reuşit să-l încetinească pe atacatorul care, în final, a fost împuşcat de forţele de ordine. Poliţistii au tras în camion peste 50 de gloanţe.

Înainte ca eroul necunoscut să-l încetinească pe agresor, camionul a fost urmărit, 200 de metri, de trei poliţişti. Aceştia au alergat în spatele camionului şi au tras, fără a-l nimeri.

Informaţiile ridică semne de întrebare legate de profesionalismul forţelor de ordine. Nimeni nu înţelege cum a putut atacatorul să ajungă cu un camion într-o zonă pietonală.

Franța își caută eroul: Un bărbat a încercat să-l oprească, cu mâinile goale, pe cel care se face vinovat de masacrul din Nisa

Citeşte mai multe despre:   Franta\,   Nissan,   atac,   atentat